fbpx

Velkommen til dit fremtidige køkken! Add a Room køkkenet findes i to designs, der er bygget til at maksimere pladsen. Køkkenerne er identiske med hensyn til materialer og funktioner, men er forskellige i størrelse. Køkkenet leveres helt nøglefærdigt, bare tilføj dit madlavningsudstyr!

Stort køkken

Dimensioner: 2774 x 2300 x 700 mm

Pris: 71,500 DKK

Det store køkken fylder hele husets bredde og placeres på kortsiden. Køkkenet har et rummeligt kogeområde med god belysning fra det brede vindue, der er inkluderet. Dette er det perfekte køkken til et helårshus eller madelskers sommerhus.

Lille køkken

Dimensioner: 1800 x 2300 x 700 mm

Pris: 70,000 DKK (52 000 DKK ved fælles væg med badeværelse)

Det lille køkken fungerer som en naturlig rumdeler og er normalt placeret et sted midt i modulet. Køkkenet placeres ofte med fælles væg med badeværelse for at lette rørføring, hvilket resulterer i en lavere pris. Størrelsen er lille nok til at give en passage ved siden af køkkenet, men stadig stor nok til måltider i fuld skala.

Køkkenbord

Køkkenbordet i rustfrit stål er dansk og specialbygget og tilpasset husets størrelse. Bordet har en stor vask med Grohe vandhane i den ene ende og indbygget kogeplader i den anden.

Under køkkenbordet

Under bordpladen er der køleskab, ovn og opbevaringsplads. Der kan også klargøres til en opvaskemaskine. Som standard leveres køkkenet med et flot forhæng, som dækker opbevaringspladsen og køleskabet, men for 4.000 DKK kan man som tilvalg få køkkenet med IKEA VOXTORP-låger.

Hylder over køkkenbordet

Over køkkenbordet er der placeret åbne hylder til nem opbevaring. Også her kan der opsættes overskabe med IKEA VOXTORP låger for 4.000 DKK. Som standard leveres huset med en emhætte med kulfilter, den kan udskiftes med en emhætte med aftræk for 9.000 DKK.