fbpx

Vinduer og døre

Dagslys er vigtigt for vores velbefindende, også når vi er indendørs. Vinduer er således en vigtig del af en bygning. Vinduerne skal give dagslysmuligheder med forskellige kvaliteter til forskellige aktiviteter i huset og have en kvalitet, der undgår overophedning i rummet og også have evnen til at reducere mængden af energi, der forlader bygningen. Af disse grunde har vi valgt VELFAC vinduer og døre.

I vurderingerne kigges der på miljøbelastning i forbindelse med materialevalg, produktion, selve brugsfasen, hvor vinduet sidder i en bygning, bortskaffelse samt transport. Langt det største energiforbrug – over 90% – skyldes varmetab i brugsfasen. Derfor kan miljøpåvirkningen nedbringes ved at anvende vinduer med så lavt varmetab (lav U-værdi) og så højt energitilskud (høj g-værdi) som muligt.

Energieffektivt

VELFAC komposit aluminium / træ rammer er designet til at levere maksimal energieffektivitet. Et VELFAC-vindue kan opnå en U-værdi så lavt som 0,8 W / m²K.

VELFAC følger Green Building Council Denmark og har kortlagt, hvordan produkterne bidrager til DGNB-kriterierne, der senest er blevet opdateret i 2020.

Dansk indeklima mærkning og FSC® træ

VELFAC bruger FSC®-certificeret og dansk indeklima-mærket træ.

Når man vælger vinduer med FSC-certificering, er man med til at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, som træet kommer fra. FSC-certificeringen demonstrerer således, at VELFAC lever op til de højeste sociale og økonomiske standarder for køb og anvendelse af træprodukter. FSC er en forkortelse for Forest Stewardship Council®.

FSC er en international, uafhængig non-profit organisation dedikeret til fremme af ansvarlig forvaltning af verdens skove. FSC er støttet af en række NGO’er, herunder WWF Verdensnaturfonden og Greenpeace.

Bag FSC-certificerede produkter ligger et system, der kontrollerer træets oprindelse. Dette system sikrer, at træ fra FSC-certificeret træ kan spores hele vejen fra skoven og frem til forbrugeren.

Add a Room anvender 3-lagsvindue VELFAC 200 ENERGY som bl.a. er A-mærket og lever op til kommende U-værdi-krav i både BR18 og BR20. På den måde er vinduerne med til at reducere bygningers varmetab såvel som deres CO2-udledning

Glasskydedøre

Dimension: 2870 x 2330 mm

Pris: 36 500 DKK (et stk. er inkluderet i hvert modul)

De store skydedøre er en hjørnesten i at skabe forbindelsen mellem inde og ude. Skydedørene er skræddersyet til Add a Rooms-huse for at gå fra gulv til loft og side til side i gavlen. Dette giver en perfekt adgang til den hyggelige veranda, og du vil næppe mærke, at du går udenfor!

I hvert Add a Room-modul er en glasskydedør inkluderet, den kan både placeres på den korte side som på den lange.

Højt vindue

Dimension: 500 x 2330 (2150) mm

Pris: 17 400 DKK (et stk. er inkluderet i 20, 25 og 30 m² modulerne)

Det høje vindue, der kan åbnes, går fra gulv til loft og kan bruges som en ekstra verandadør. Vinduet er inkluderet i modulerne 20, 25 og 30 kvadratmeter og kan frit placeres på langsiden.

Du kan også have et højt vindue på badeværelset. Når det bruges her, starter vinduet 150 mm over gulvniveau for at overholde vådrumsreglerne. Når du vælger et badeværelse, er et vindue (enten højt eller lille) inkluderet.

Lille vindue

Dimension: 870 x 500 mm

Pris: 7 000 DKK (et stk. er inkluderet i hvert modul)

Det lille vindue er inkluderet i alle moduler og placeres som standard på den korte side, enten som et badeværelsesvindue eller lige ved siden af sengen for at komme tættere på naturen. Vinduet kan åbnes.

Langt vindue

Dimension: 2870 x 500 mm

Pris: 17 400 DKK

Det lange vindue går fra side til side af den korte side på huset. Passer godt i det store køkken til at give et naturligt madlavningslys. Vinduet har en åbningsbar del på 870 x 500 mm.

Indgangsdør

Dimension: 870 x 2330 mm

Pris: 19 600 DKK (en dør er inkluderet i hvert modul)

Indgangsdøren er med glas og kan placeres på alle sider af huset.