fbpx

Vægge, der maksimerer dit boligareal og bidrager til et sundt indeklima.

I et lille hus har hver ekstra centimeter vægtykkelse en betydelig indvirkning på det indvendige areal. Derfor har vi valgt at bygge vores indvendige vægge med alternative materialer, der kun kræver ét lag, sammenlignet med den klassiske indervæg, der består af et lag krydsfiner med et lag gips udenpå.

Fibergips

Som standard leveres dit Add a Room med umalede indvendige vægge. Fibergips er et materiale, der giver en tynd, holdbar væg, med god lydisolering og brandsikkerhed. Den anvendte fibergipsplade er det danskproducerede Knauf Ultra Board.

Valg af genanvendeligt produkt

Traditionel gips placerer sig normalt et sted midt i en holdbarhedsskala. Den lange holdbarhed giver dog begrænsede muligheder for genanvendelse pga de indeholdte stoffer. Vi er derfor stolte af at kunne tilbyde gipsplader, der er 100% genanvendelige. I produktionsprocessen af Ultra Board anvendes genbrugsgips og industrigips (biprodukt fra kraftvarmeværker) for det meste med en papoverflade lavet af genbrugspapir, hvilket reducerer behovet for spartling. For at få et mere dybtgående overblik over Ultra Boards miljøpåvirkning kan produktets EPD, Environmental Product Declaration, downloades her.

Dansk Indeklima Mærkning

For os siger det sig selv, at vores indervægge ikke skal afgive gifte gasser, partikler eller støv. Ultra Board er mærket med Dansk Indeklima Mærkning, som sikrer et sundt indeklima.

Færdigmalede indervægge er en mulighed

Hvis du ikke selv vil stå for malerarbejdet, kan du få de indvendige vægge malet fra vores fabrik. Prisen er 22.000 kr. pr. modul, inkl. spartling.

Organiske indvendige vægge af birkekrydsfinér

Lad træet være gennemgående i hele huset, selv indvendig! Birkefinér giver et lækkert, råt udseende, stadig med kun et lag af indervæg. Med en garanteret mulighed for birkefinér med en klasse B/BB og FSC®-mærket.

Markedet for birkekrydsfinér er under udvikling, og Add a Room har ikke en fast leverandør af krydsfiner. I stedet foretager vi en vurdering, når du vælger muligheden og du bliver selvfølgelig orienteret, før du bestiller! Kontakt os for mere information!