fbpx

Den elegante vindskærm, der gør madlavning om sommeren til en fornøjelse

Med et udekøkken kan familien være sammen på verandaen og nyde dagens sidste sol, mens middagen forberedes. Vælg, om du vil udskifte det store køkken indendørs med et lille tekøkken og udekøkken, eller om du vil have to muligheder for madlavning af høj kvalitet.

Den rustfrie køkkenbord på 230 cm giver et stort arbejdsareal, der er en rummelig vask med vandhane og to indbyggede, gasdrevne kogeplader. Ved siden af bænken finder du et praktisk opbevaringsområde.

Materialer

Modulet er udelukkende bygget af træ, identisk med vores husmoduler, med undtagelse af bordet i rustfrit stål. Køkkenbordet er som ved det indendørs køkken i rustfrit stål og produceret i Danmark, skræddersyet til Add a Room for at give maksimal mængde madlavningsplads. Rustfrit stål er en relativt energiintensiv proces i fremstillingen med betydelige kuldioxidemissioner som resultat. Med hensyn til produktets levetid har rustfrit stål dog en lav miljøpåvirkning i forhold til alternativerne. Den lange levetid kombineret med Add a Room’s stræben efter et så vedligeholdelsesfrit hus som muligt, er rustfrit stål vinderen i vores øjne!