fbpx

Getaway-huset i de svenske skove

Omgivet af fyrreskov, elge, kantareller og skærgård, men kun 50 minutter fra Stockholm, ligger et 55 m2 stort Add a Room, som i dén grad flytter grænserne for, hvad der er inde og ude. De tre husmoduler er omgivet af udemoduler, terrasser og pergolaer.

Et L-formet hus bestående af et 15 m2 modul og et 20 m2 modul fungerer som køkken og alrum. Køkkenet er placeret på den ene gavlside i direkte forbindelse med det store skydedørsparti, som fører ud til den skønne terrasse.

I den modsatte ende ligger en stue med panoramaudsigt til skoven, som ved hjælp af et gardin og en sovesofa kan forvandles til et soveværelse. Via en udendørs bænk forbindes huset med den fritstående sovedel på 20 m2, som er opdelt i to soveværelser.

Takket være udemoduler og pergola er den cirka 50 m2 store terrasse utroligt godt skærmet mod vinden for at gøre det muligt at nyde så mange sommeraftener i det fri som muligt.

Genbrug

Kan du genkende layoutet, eller virker det underlige tapet bekendt? Godt set! Det her hus er nemlig genbrugt og vises også her. Huset var mellem 2013 og 2016 Syddjurs kommunes showroom for turistattraktioner. Da udstillingen var forbi, blev modulerne løftet op på en lastbil og kørt til Sverige, hvor de blev genbrugt som demohus og udlejningshus som en del af Add a Rooms vision om cirkulære boliger.


Lignende hjem

  • Det rummelige sommerhjem
  • Helårshuset til det unge par
  • Kunstnerens getaway-hus
  • Weekendhjemmet for den expanderende familien
  • Pop up showroomet
  • Rummeligt helårshus