fbpx

Kunstnerens getaway-hus

I Sydsverige finder vi den danske kunstner Kristines helt eget smørhul, hvor hendes kreativitet kan få frit spil. En svensk gård med en idyllisk lade på 120 m2, der er et postkort værdigt! Boligmulighederne i den charmerende lade er dog begrænsede, og derfor fandt Kristine frem til Add a Room.

Det lille hus på 15 m2 passede perfekt til den store lade, og med det store udekøkken fik hun fantastiske muligheder for at tilberede de råvarer, som hun selv dyrker. Kristine tilbringer det meste af sin tid udendørs, enten i sin køkkenhave eller i hængekøjen med en bog. Derfor valgte hun at indrette sit Add a Room-modul som ét stort rum med soveværelse og køkken ud i ét. Badeværelse var der jo i laden.

“Mit grundmodul er som skabt til sine nye omgivelser og udstråler en sikkerhed i landskabet. Det er solidt forankret og alligevel som et skib, der sejler mig gennem det skånske landskab. Huset er gennemtænkt og har kolossal vitalitet trods sine få kvm. Under alle faser, fra den første henvendelse, overvejelser frem og tilbage, den endelige beslutning, klargøring af fundament til modtagelse af huset, har Susanne og Svenne med deres varme og oprigtige interesse sikret en vellykket, sjov og tillidsfuld proces. Det har været et fantastisk samarbejde, og resultatet er suverænt.” – Kristine


Fler annekser

  • Badehuset
  • Ekstrahuset på landet
  • Udlejningshuset tæt på hovedstaden
  • Det komplette minihjem
  • Annekset for de selvstændige teenagere
  • Det fritstående hus i direkte tilknytning til hovedbygningen