fbpx

Udlejningshuset tæt på hovedstaden

Lige uden for Stockholm ligger finansrådgiveren Michaels villa med tilhørende grund. Add a Room gav Michael mulighed for at bidrage til at mindske boligmanglen og samtidig få en passiv indtægtskilde og give familien et mere fleksibelt liv. Vi har valgt at lade Michael fortælle historien selv.

”I 2016 købte jeg et anneks på 25 m2 hos Add a Room. Tanken var dels, at vi ville have et lille hus til udlejning og dels, at vi skulle bruge det selv i de perioder, hvor vi ikke er i udlandet. Jeg ville have et velisoleret hus af god kvalitet, eftersom vi selv havde tænkt os at bo i det.

Det anneks, jeg har på min grund, er i dag lejet ud til et par, som er flyttet hertil fra Tyskland. Både jeg og parret er positivt overraskede over husets isoleringsevne, eftersom en enkelt radiator har været tilstrækkelig som varmekilde hele vinteren.

Kvalitet og funktioner er fuldt ud tilfredsstillende, og det store vinduesparti, som kan åbnes, skabte ikke en kuldebro i vinter, men giver derimod fantastiske muligheder for at komme tæt på naturen – især om sommeren.

Jeg er meget tilfreds med, at jeg valgte et robust hus i en lidt højere prisklasse, end jeg havde tænkt mig fra starten, og fra en virksomhed, som gennem hele processen holder, hvad de lover!” – Michael


Flere annekser

  • Kunstnerens getaway-hus
  • Ekstrahuset på landet
  • Det komplette minihjem
  • Annekset for de selvstændige teenagere
  • Det fritstående hus i direkte tilknytning til hovedbygningen
  • Badehuset