fbpx

Saunaen var aldrig et spørgsmål. Det ville simpelthen være en løgn at hævde, at Add a Room kombinerer det bedste fra Norden, mens man ekskluderer den tidløse traditionelle sauna. Kløv dit træ, tag dit svømmetøj, og lad os vise dig denne nordiske, gamle tradition.

Saunaen passer perfekt såvel som et separat modul dedikeret til den meditative proces, måske med et lille omklædningsrum / spa, som i en bygning kombineret med et gæsteværelse eller hjemmekontor.

Opvarmning

Det fulde sauna-ritual starter allerede et par timer, før du hopper ind i saunaen. At hugge træet, starte ilden og regelmæssigt kontrollere temperaturen for at ramme favoritgraden med decimal, er også en del af det meditative, tilbage til grundlæggende tradition. Derfor er vores foretrukne varmeløsning den traditionelle brændeovn. I et travlt liv er en elektrisk afbryder imidlertid ofte afgørende i beslutningen, om en sauna skal tages i brug efter en lang arbejdsdag. Der er vores elektriske opvarmede sauna perfekt.

Størrelse

Saunaen fås i to størrelser, en mindre sauna kombineret med et andet rum samt en større, der fylder et helt 10 m2 modul.