fbpx

Et hus, som kan tilpasses i takt med livet

Lad os kombinere det bedste, som Skandinavien har at byde på i form af materialer og design. Det var devisen, da Add a Rooms første hus blev udviklet. Kombinationen af Lars Frank Nielsens knivskarpe danske arkitektur, Nordens verdensførende position inden for træhuse samt nordiske innovationer resulterede i et næsten vedligeholdelsesfrit og bæredygtigt træhus, som kan anvendes generation efter generation. Størstedelen af materialerne er de samme i dag, men kvalitet, bæredygtighed og design vurderes løbende.

Cirkulært modulkoncept

Det Lego-lignende koncept giver dig ikke bare stor frihed i udformningen af dit hus, men også en fleksibilitet, som modvirker overforbrug. Takket været muligheden for at udvide boligarealet i fremtiden behøver du ikke at tage højde for en eventuel familieforøgelse i dag. Tilføj i stedet et modul den dag, det bliver aktuelt! Skal børnene flytte hjemmefra? Så sælg et modul, eller lad børnene tage det med sig. Eller du kan etablere et modul på din grund til en ældre person i familien, som du gerne vil have tæt på.

Modulerne er konstrueret med kroge i taget, så de kan flyttes og genbruges og på den måde bidrage til en mere cirkulær livsstil. Er huset sat på skruefundament, kan skruerne tages op og anvendes igen.

Modulerne fås i fem størrelser, 10, 15, 20, 25 og 30 kvadratmeter. De kan kobles sammen på kryds og tværs, så de tilsammen danner lige præcis dit drømmehus, men samtidigt bibeholder top-arkitekten Lars Frank Nielsens design.

Bygget til kommende generationer

For at man skal kunne overdrage huset til den næste generation med ro i sindet, skal der stilles høje krav til materialerne. Materialerne i et Add a Room er nøje udvalgt for at sikre, at dit hus stadig er af samme høje standard om 50 år.

En tryg overdragelse til næste generation handler dog ikke kun om husets tilstand, men også om Jordens. Den vil vi værne om ved hjælp af et adfærdsændrende syn på boligen i kombination med en konstant indsats for at levere huse med så klimavenlige materialer som muligt.