fbpx

Modulbaseret tilværelse

I lyset af det eksponentielle forandringstempo i den moderne verden kombineret med alvorlige klimaproblemer mener vi, at det traditionelle syn på boligen er forældet.

Vi stræber efter at opnå et paradigmeskift til et mere dynamisk syn på boligen, hvor man i højere grad tilpasser sig livets forandringer ligesom i alle andre aspekter af det moderne samfund.

Derfor udviklede vi dette unikke koblingskoncept med indbyggede kroge i taget for at opnå maksimal mobilitet og fleksibilitet.

Med Add a Room kan du altså udskyde dit eventuelle fremtidige behov for boligareal til den dag, hvor du faktisk har brug for det.

Når børnene skal flytte hjemmefra, kan du lade dem tage et modul med sig, flytte modulet til sommerhuset eller sælge det.

Så har du igen en bolig, som er tilpasset din nuværende situation, og modulet kommer til nytte dér, hvor der er mest brug for det.

Se vores moduler

Tættere på naturen

Urbaniseringen og den teknologiske udvikling adskiller os mere og mere fra naturen i vores dagligdag. Det grundlæggende behov for at være tæt på naturen har vi dog stadig, og vi kompenserer ved i stadig stigende grad at tage på naturferier og vandreture.

Efter vores mening er det i dag lettere end nogensinde at tilbringe sin hverdag i naturen takket være den revolutionerende informationshastighed.

Store terrasser, pergolaer, udemoduler og markedets smalleste vindueskarme udvisker stort set grænserne mellem ude og inde, så du kommer tættere på naturen.

Se vores udendørsmoduler

Tidløs design

Kender du Lars Frank Nielsen? Han er arkitekten, der skabte designet med det smukke og enkle udtryk i Add a Room’s huse.

Han er blandt andet kendt som en af de tre stiftere af arkitektfirmaet 3xN, som står bag mange kendte byggerier i både ind- og udland. Blandt eksemplerne kan vi nævne Arkitekternes Hus i København og den danske ambassade i Berlin.

Når du skal i gang med ’Projekt drømmehus’, står han klar til at hjælpe. Sammen får I dine idéer, behov og natur til at smelte sammen.

“Vort ønske var at designe et enkelt, næsten minimalistisk hus, der dels kunne stå alene og dels kunne sammenstilles af flere enheder direkte eller med udekoblingsmoduler. Vi havde en følelse af, at vi havde skabt et fint lille hus, men den helt store gevinst ligger i at udbygge og kombinere med andre moduler. Konceptet skal ses som en alternativ måde at bygge sommerhus på… Vi tror, at folk er trætte af små ”mini-parcelhuse”, når de skal bygge fritidshus. Denne mulighed åbner for flere alternativer og en anden måde at holde fri på.”

– Lars Frank Nielsen, arkitekt