fbpx

AR Models

Se huset i din egen have!

Vi har nu gjort det muligt for dig at prøve at sætte vores Addaroom modul på din egen grund med en mobiltelefon eller iPad. Vi har lavet tre forskellige AR-modeller (augumented reality) for vores modulhuse: 20 m2, 25 m2 og 30 m2, så vores kunder kan få en fornemmelse af, hvor meget det fylder på grunden og hvor stort modulet er.

Men det smarte er, at du kan “gå ind” i huset og se din egen udsigt (egen have) gennem vinduerne (altså via din mobiltelefon eller iPad). Alt, hvad du skal gøre, er at downloade filerne til din iPhone eller iPad (virker bedst på Apple-produkter).

Sådan gør du:

Download filerne på din iPhone eller iPad

  1. Åbn en af filerne
  2. Stå der, hvor du vil placere modulet på din grund (nogle gange skal du bevæge mobilen eller tablet’en lidt, for at den finder et plant sted at placere AR-modellen)
  3. Når modulet er placeret, kan du dreje og trække modellen rundt, indtil den er placeret korrekt. Sørg for at trække den op eller ned på 100% for at få det rigtige størrelsesforhold.
  4. Alle tre filer har forskellig indretning, så det kan være en god ide at prøve at placere de forskellige, så du kan se de forskellige indretningsløsninger eller især hvis placeringen af vinduerne i nogle af de andre modulstørrelser passer bedre til din grund. F.eks i forhold til udsigt i haven.

Bemærk: Dette er en beta-version, men det burde give dig en god idé om husene og mulighederne, samt især muligheden for at se huset i din egen have. God fornøjelse!

Apple Quick Look

Hvis du er på en Apple-mobilenhed, kan du hurtigt se modellerne i 3D eller VR ved at bruge Quick Look. Du skal blot klikke på billederne nedenfor: