Add a room logo
Drømmer du heller ikke om at bo det samme sted for altid? Vil du gerne kunne følge dine drømme, hvor end de tager dig hen? Det er faktisk en mulighed. Med Add a Room kan du bygge drømmehuset og tage det med, hvis drømmejobbet, familien eller noget tredje kræver din tilstedeværelse et andet sted.

ONE+ husene er en skøn kombination af kolonihavehusets hygge og charme, sommerhuset afslappende ro og helårsboligens praktiske foranstaltninger. Du kan indrette dig, som du vel. Det lille minihus er bygget op af moduler, som kan kombineres på et utal af måder. Hvor mange rum har du brug for? Skal der være køkken både inde og ude for at få mest muligt ud af sommeren? Og hvad med terrasser – var det ikke en idé med en på hver side af huset til både morgen- og aftensol?

Byg drømmehuset let som en leg

Det kan nogle gange være svært at samle tankerne og drømmene for et nyt byggeprojekt. Der er ONE+ builderen et rigtig godt værktøj. Her kan du visualisere drømmene. Få idéerne ned på papir. Her kan du kombinere modulerne ved at flytte, vende og rotere, indtil de passer. Det er lidt som at bygge med klodser, da man var lille.

Her bygger du dit drømmehjem element for element. Det handler om at skabe det perfekte boligareal og rumfordeling til dig og din familie.

Godt designet og flytbart hus

Alle moduler fra Add er Room er tegnet af arkitekt Lars Frank Nielsen. Lars er blandt andet kendt som en af stifterne af arkitektfirmaet 3xN. Måske har du set nogle af deres kendte byggerier. De står blandet andet bag tegningerne af Arkitekternes Hus i København og den danske ambassade i Berlin.

Fra håndtegninger med idéer til både funktionalitet og design er de flytbare huse blevet til små designperler. Det er minihuse, som byder på den ene overraskelse efter den anden. Det lille hus rummer nemlig mere, end man lige tror – eller muligheden er der i hvert fald.

For det er netop pointen. Vi har ikke alle brug for det samme. Nogle vil bo småt, simpelt og uden overflødighed. Andre skal have plads. Plads til at udfolde sig i godt samvær. Fælles for ONE+ husene er dig det fantastiske lysindfald. De store vinduer suger lyset til sig og sender det ind i stuen, hen til spisepladsen eller hvordan du nu indretter dig.

Sammenkobling gør flytning simpel

Designet er ikke blot funktionelt og flot. Det er også flytbart. Et hus fra Add a Room et bygget op af sammenkoblede moduler – og det er blot disse sammenkoblinger, der skal skilles ad igen ved en flytning. Det er selvfølgelig ikke så let, at du bare lige sætter huset på traileren og kører en tur til vestkysten for en weekend. Men du kan sagtens tage huset med, hvis du flytter permanent.

 

Hvor skal dit drømmehus ligge næste gang?