Add a room logo
Drømmer du om dejlige sommerdage omgivet af fine haveblomster, nyopgravede kartofler og rendyrket dansk sommerstemning? Så har du forhåbentlig købt en kolonihave.

I dag kan de små havelodder byde på alt lige fra mormor-stil over piget pastel-univers til mandehørm. Det bestemmer du selv. Med Add a Room gør vi vores for, at du ikke blot kan sætte dit præg på haven, men også på huset.

Personlig indretning behøver nemlig ikke 200 kvadratmeter for at folde sig ud, og du kan med vores løsninger nemt og bekvemt skabe en fin og funktionel perle. Skal dit kolonihavehus smelte ind i den omkringliggende natur eller skal det fremhæves som hjertet i haven?

Sammen skræddersyer vi et færdigbygget kolonihavehus med kreative løsninger og detaljer, som passer præcis til dine behov.

Brug kvadratmeterne rigtigt

Da den første danske kolonihave åbnede i 1814 på sønderjysk jord, var det allerede dengang med fokus på frisk luft og åndehuller i hverdagen. Tanken fortsatte op gennem årene, hvor særligt 1890’erne bød på mange nye haveforeninger. I dag byder det danske landskab på hele 400 haveforeninger med kvadratmeter, som bare venter på at blive udnyttet.

 

For at få det bedste ud af din kolonihave lille som stor, skal prioriteringen være i orden.

I sommerhalvårets solrige dage skal der naturligvis fokuseres på de udvendige kvadratmeter. Hvilke grønsager skal køkkenhaven give i år? Skal stokroserne have mere luft eller skal terrassen beriges med et rigtigt udekøkken?

 

Og for at du kan få fuldt fokus på haven, har vi tænkt på huset.

Solide materialer i kolonihave-dimensioner

Der følger mange hyggelige aktiviteter med til livet i en kolonihave. Så hvorfor spilde tiden på bekymring og kedelige vedligeholdsopgaver i et gammelt og nedslidt hus?

Med Add a Room kan du sætte dit eget præg på stedet med et helt nyt hus i de perfekte kolonihave-dimensioner.

I vores ONE+ huse er du sikret gode materialer, som kræver et minimum af arbejde fra dig, der allerhelst vil bruge tiden på hyggelige stunder sammen med familie og venner.

Vi sørger for bæredygtige, nordiske materialer, som er udvalgt med fokus på både design, miljø og funktionalitet. Hvad siger du til gulve i svensk, sortbehandlet kernefyrretræ? Eller Vinduer fra danske Velfac med træ/alu rammer og tre lag glas?

Add a Room giver dig et hus af gode skandinaviske materialer, som du også trygt kan overlade til næste generation.

Se nærmere på ONE+ lige her.