fbpx

Et anneks fra Add a Room bygges helt færdige indendørs, og leveres med lastbil og kran direkte til pladsen. Derfor slipper du for alt byggerodet og de dagligdags problematikker som det ofte medfølger. Men det betyder ikke at du behøver at gå på kompromis med designet, både i form af størrelse, stil og indretning.

Stregtegning af Lars Frank

Præfabrikeret anneks efter dit ønske

Add a Rooms nøglefærdige moduler er yderst velegnede til at skabe dit drømmeanneks. Modulerne fås i fem størrelser, 10, 15, 20, 25 og 30 kvadratmeter, og kan kobles sammen på kryds og tværs, så du kan skabe lige den størrelse, stil og de rum som passer til netop dig og din familie.

Annekset kan både kobles direkte på huset, stå helt for sig selv eller bygges sammen ved hjælp af vores udemoduler. Den store fleksibilitet og vores nøglefærdige koncept gør Add a Rooms moduler yderst velegnede til at skabe de rum som du drømmer om – her og nu eller lidt ad gangen.  

Modulerne er konstrueret med kroge i taget, så de kan flyttes og genbruges og på den måde bidrage til en mere cirkulær livsstil.

Design, byggeproces og levering

Add a Room har mere end 10 års erfaring og står klar til at hjælpe jer gennem hele processen. Fra det første møde med kommunen og byggemodningen til en langsigtet relation, som varer ved længe efter leveringen af huset.

Selve processen kan starte på flere måder. Du kan gå på inspirationstur på vores hjemmeside, lege med vores online builder, eller booke et onlinemøde for at få en snak om dine behov og muligheder med Add a Room. Når vi er nået dertil hvor vi sammen har skabt dit drømmehus på papiret, går vi gang med at ansøge om byggetilladelse, og der afsættes kapacitet til dit hus i produktionen. Når byggetilladelsen er godkendt, påbegyndes produktionen af dit hus! Cirka 5-6 måneder efter godkendt byggetilladelse er dit hus klar til levering.

Når dit anneks er klart, vil det blive løftet på plads ved hjælp af de indbyggede kroge, og eventuel sammenkobling af modulerne foretages, når de er sat på plads.  Når du køber et hus inklusive VVS og/eller strøm, skal tilslutningen udføres af fagfolk. I byggefasen hjælper vi dig med at få tilbud fra eksterne aktører, der skal stå for fundament, transport og tilslutning af strøm og VVS.

Hvis boligbehovet ændrer sig i takt med livssituationen, står vi altid klar til at hjælpe, uanset om du har brug for at udvide boligarealet med et ekstra modul eller mindske det ved at sælge et modul fra.

Materialer og tilvalg som skaber dit anneks

Hos Add a Room kombinerer vi det bedste, som Skandinavien har at byde på i form af materialer og design. Vi har desuden designet en række indvendige tilvalg og udendørs moduler, således du kan skabe et unikt anneks som passer til dig og din familie.

Alle materialer og produkter i et Add a Room-hus er nøje udvalgt for at give et så bæredygtigt, holdbart og vedligeholdelsesfrit træhus som muligt med det allerbedste design. Husene er skabt med så klimavenlige materialer som muligt, og bliver konstant revurderet, da der kommer nye bæredygtige alternativer frem hele tiden. Du kan læse mere om materialerne her.

Vores husmodulers mulige indretning er nøje planlagt for at optimere de begrænsede kvadratmeter. Vores interiør tilvalg giver dig nøjagtigt samme fleksibilitet som resten af vores koncept. Du kan læse mere om vores indvendige tilvalg som badeværelse, køkken, brændeovn, indbyggerede køjesenge, sauna mm.

Vores udemoduler er skabt til at udviske grænserne mellem ude og inde. Vinduer med markedets smalleste karme og pergolaer samt udekøkken og ude brusere udvisker grænserne mellem ude og inde. Resultatet er uendelig du kan fortsætte ligge til og til. Vores udemoduler giver dig modet til at flytte tættere på naturen. Læs mere om vores udendørsmoduler som pergola, udebruser, udendørskøkken, shelter, veranda mm.

Eksempel på udendørsbænk.
Eksempel på udendørskøkken. Foto af Vidar Askland.

Har du nogen spørgsmål?

Kunne du godt tænke dig at høre mere om vores moduler og koncept, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Send os en mail info@addaroom.dk eller giv os et kald på 8230 0630.