Add a room logo

Pavillon med mange funktioner
I Danmark er der en lang tradition for at benytte pavilloner. De fleste forbinder nok en pavillon med et lille hus, som oftest ikke er isoleret, og som anvendes i hjemmet eller midt i haven. Det har i mange år været kutyme, at de er separeret fra resten af huset, og står som enkeltstående udestuer.

Add a Room muliggør, at man kan sammensætte pavilloner. Et lille hus væk fra hjemmet. Vores pavilloner er isolerede og af en så høj kvalitet og design, at de har et utal af anvendelsesmuligheder, herunder eksempelvis til beboelse som et ekstra gæstehus. Det er desuden muligt at flytte pavillonen, i tilfælde af at man ønsker at tage den med til en ny adresse.

Add a Room kan anvendes igen og igen af mange forskellige mennesker og behov. Til at starte med kan det være, at man ønsker at benytte den som en standardpavillon. Efter noget tid kan andre brugsbehov opstå, såsom behovet for et nyt hjemmekontor eller beboelse til studerende. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad man kan opnå med dette fleksible koncept. Hvorvidt man ønsker at benytte vores produkt selv eller sælge det til tredjepart er selvfølgelig helt op til den enkelte.

Vores behov for plads forandres over tid. Fleksibiliteten og flytbarheden i vores ONE+ huse modsvarer de forandringer. Behovet for ekstra plads har aldrig været nemmere at indfri. Skulle man efter noget tid stå i en situation, hvor man ikke længere har det samme behov, kan huset let sælges igen. Der er uden tvivl andre, som vil prise sig lykkelig i at få adgang til et ONE+ hus.

Vores løsninger har naturligvis en større indkøbspris, end det en standardpavillon koster. Men med øget anvendelsesmuligheder, bedre design og højere kvalitet kan disse huse med lethed genanvendes. På længere sigt vil de derfor klart være en billigere løsning.

Add a Room gør op med pladsmangel

Add a Room kan med fordel også anvendes kommercielt. En mulighed er ”pop-up butikker”, som virksomheder kan anvende i deres mobile markedsføring og events. Som separat arbejdsrum og mødelokale eller som et lille B&B-værelse placeret i smukke omgivelser med en unik nærhed til naturen.

Vi har mange eksempler på ovenstående anvendelsesområder både fra privatpersoner og virksomheder. Vestjysk Marketing i Ringkøbing har eksempelvis haft en af vores pavilloner stående på deres adresse. De var blevet for store til deres nuværende lokaler men ønskede ikke at flytte direkte. De fik et ekstra mødelokale, som de brugte i deres daglige drift.

Andre eksempler på, hvor konceptet er blevet brugt, kan findes hos: Syd Djursland kommune, som har brugt det som showroom, og I Hørsholm, hvor en svigermor benytter det som generationsbolig ved siden af sin søns og svigerdatters helårsbolig. Der er desuden danske kunstnere, der bruger det som atelier i Skåne og den stockholmske finansrådgiver, der udlejer sit 25 m2 modul til studerende.