fbpx

Det bliver stadig mere populært at bygge modulhuse, eftersom det er et hurtigt og praktisk alternativ til traditionelt husbyggeri. Der findes da også mange slags modulhuse i forskellige prisklasser, og de fås både som annekser, parcelhuse og flerfamilieboliger.

Prisen for modulhuse varierer afhængigt af en række faktorer, såsom størrelse, faciliteter, materialer og diverse tilvalg. Generelt er modulhuse meget hurtigere at bygge og en fantastisk måde at undgå stress og byggerod.

Hvorfor er modulhuse et godt valg?

Med et præfabrikeret modulhus får du nemt og hurtigt bygget dit drømmehus. Hos Add a Room sammensætter du helt selv dit eget modulhus efter dine ønsker og behov. Der findes moduler på 10, 15, 20, 25 og 30 kvm. Nogle er også udendørs og med andre kan du få tag over hovedet. Læs mere om de forskellige moduler og find en prisliste her.

Alle modulhusene er præfabrikeret i produktionshal, og baseret på et gennemtestet koncept, hvilket reducerer fejlmargin og efterlader os med et klart koncept. Vores modulhuse leveres med kran direkte på pladsen.

Add a Room har indtil videre leveret huse til Danmark, Sverige, Norge, Island, Tyskland og Holland, og vi føjer gerne flere lande til listen. Husene bygges, så de overholder dansk og svensk standard. Hvis du ønsker at følge andre standarder, er det noget, vi skal diskutere nærmere.

Alle materialer og produkter i et Add a Room-hus er nøje udvalgt for at give et så bæredygtigt, holdbart og vedligeholdelsesfrit træhus som muligt med det allerbedste design. Dette evalueres konstant, som du kan læse mere om her.

Købsprocessen og pris på modulhuse

Add a Room har mere end 10 års erfaring og står klar til at hjælpe jer gennem hele processen. Fra det første møde med kommunen og byggemodningen til en langsigtet relation, som varer ved længe efter leveringen af huset. Fordi vi kender vores huse ned til den mindste detalje, og har mange års erfaring i at levere dem, oplever vores kunder hurtig eksekvering, god vejledning og dertil høj tilfredshed. Du kan læse meget mere om købsprocessen her.

Foto: Vidar Askland

Vores priser inkluderer et komplet Add a Room hus fra vores værksted. Huset er isoleret og har elektricitet. Du kan finde vores prisliste her.

Hvem er vi?

Det hele startede tilbage i 2010. Der manglede en ny form for huse på markedet. Hvor skulle man gå hen for at få et lille hus i høj kvalitet, hvor der samtidig var fokus på at bruge bæredygtige materialer og få det optimale ud af kvadratmeterne? Derfor skabte vi Add a Room, med et koncept om at kombinere den klassiske, nordiske enkelhed med bæredygtige byggematerialer og nye trends som compact og smart living.

Siden starten i 2010 har vi leveret over 60 moduler til mere end 40 projekter, som alle har været helt unikke.

Ønsker du at høre mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine muligheder. Send os en mail info@addaroom eller giv os et kald på 8230 0630.