Add a room logo

Mulighederne er mange med et annex i haven
Vi kender alle det med at gå rundt i hjemmet og lede efter det ekstra rum – de ekstra kvadratmeter – som bare ikke eksisterer. Du har måske gået længe med tanken om at flytte eller bygge til, men er kommet fra det igen på grund af besværet og frygten for prisen.

Men det behøver hverken være en dyr eller besværlig proces at tilføje et par ekstra kvadratmeter til dit allerede eksisterende hjem. Add a Room tilbyder skræddersyede løsninger, som danner rammerne for netop dine behov og ønsker.

Med et annex i haven har du mulighed for at tilføje 10-25 kvadratmeter ekstra til hjemmet. Du har mulighed for at placere det lige der, hvor det skaber mest værdi.

Måske drømmer familiens teenager at bo for sig selv, men ikke er helt klar til at løsrive sig endnu. Tilføj et køkken samt et badeværelse og hav din teenager boende lige i baghaven.

Er behovet et helt andet? Måske har de musikalske i familien brug for et ekstra rum eller et kontor. Du designer blot rummet efter dine ønsker.

 

Hold varmen selv på de koldeste vinterdage

Hvert år sniger vinteren sig ind fra højre, og temperaturen rammer minus. Derfor er det vigtigt at isolere dit annex, hvis det skal bruges hele året rundt. Læs mere om de materialer vi bruger hos Add a Room.

Isolering holder ikke kun kulden på afstand om vinteren, men du undgår også en indendørs sauna om sommeren.

Et helt nyt rum, er en stor beslutning for mange, og vi står selvfølgelig altid klar med råd og vejledning. Det gode ved et ONE+ hus er, at du ikke er låst fast, når du først har taget beslutningen. Du har altid mulighed for at flytte annexet, tilføje et ekstra rum og meget mere.

 

Gør drømmende til virkelighed

Inden du tager den endelige beslutning, har du mulighed for at visualisere drømmende med vores ONE+ Builder.

Du kan kombinere vores moduler, som du ønsker – flytte, vende og rotere elementerne indtil du er tilfreds. Vi giver dig et prisestimat, så du kan få et bedre billede af, hvad dine drømme koster.

Når den perfekte kombination er fundet, skal den blot sendes til os, hvorefter vi tager kontakt. Vores mål er, at dine drømme om et annex i haven bliver til virkelighed.

Dit nye annex bliver leveret komplet og direkte til døren. Det eneste, du skal gøre, er at fortælle os, hvor det skal stå!