fbpx

Køb et Modul Sommerhus eller Modul Tilbygning

Drømmer du om et modul sommerhus eller en ny tilbygning til din eksisterende bolig? Så skal du helt sikkert læse mere om vores miljøvenlige modul huse med minimal vedligeholdelse. Husene er tegnet af den danske arkitekt Lars Frank Nielsen.

Modul husene fra Add a Room er tænkt både som et fritstående hus, men også som en tilbygning til et eksisterende hus. Modulet kan tilpasses efter behov og mulighederne er derfor utallige.

Modul sommerhus

Modulerne fra Add a Room er oplagt som sommerhus, de kan bruges enkeltvis eller sammenkobles med hinanden og med andre ude faciliteter, såsom køkken, ude brusere, sauna, pergola og veranda.

Afhængig af behov og størrelse på ens familie kan man selv bestemme, hvor stort et sommerhus man ønsker. Idet vores moduler er bygget ud fra et ensartet koncept, kan man uden problemer fremstille en kombination af løsninger, som passer til den enkelte. Samtidigt køber man et sommerhus i tidsløst design, som man kan udbygge eller endda sælge moduler fra igen. Ønsker man senere at flytte, kan man bare flytte huset med.

Modul tilbygning

En tilbygning giver dig flere kvadratmeter at boltre dig på og funktionen er fuldstændig op til dig. Du kan bruge det som et værelse til husets teenager, kontor, gæsteværelser, stue mm. Du til vælger blot om modulet skal indeholde badeværelse, køkken mm. Tilbygningen kan også bruges som anneks.

Add a Room

Add a Room fokuserer på bæredygtige nordiske materialer og der både lagt vægt på design, miljø og funktionalitet, så man behøver ikke at købe mere end man egentlig har brug for. Materialerne er nøje udvalgt og designet for at gøre det simpelt for dig og samtidig sikre kvaliteten og fleksibiliteten af vores huse. Læs mere om husene her.