fbpx

Flyt ind i naturen

Kom tæt på naturen og få rum til ro og fordybelse

Forstil dig, at stå op om morgenen, trække gardinerne fra og langsomt vågne, mens du nyder den skønne natur som omgiver dit drømme hjem. I weekenden bruger du tiden på at lege med børnene, grille på din terrasse, dyrke forskellige aktiviteter eller bare læne dig tilbage og nyde naturen og den ro den giver. Med en Add a Room bolig kan du realisere din drøm om at bo midt i naturen.

Vi tilbyder minihuse, som giver dig friheden til at bygge dit hjem, som du vil og hvor du vil. Vi tilbyder forskellige formor for minihuse, som både indehodler køkken, bad og værelsesmoduler. Modulerne passer sammen, og du kan derfor sammensætte de enkelte moduler, som legoklodser og på den måde som omfavner naturen omkring dig bedst muligt.

Husene bliver større ved at vi kobler dem sammen, og når vi lader ude og inde smelte sammen. Du kan bl.a. knytte flere huse sammen med verandaer og uderummet bliver hermed en mere integreret del af huset. Er du en af de typer som ikke kan få nok af naturen, kan du installere et udekøkken eller udebruser, og herved opleve hvordan grænserne mellem ude og inde udviskes. Med Add a Room kan du smelte sammen med den omkringliggende natur og opleve en helt anden måde at holde fri på.

Moderne og bæredygtige hjem i høj kvalitet

Hos Add a Room har vi stort fokus på at bruge bæredygtige, nordiske materialer – og vi er stolte af kombinationen med gedigne kvalitetsmaterialer og dygtige skandinaviske håndværkere. Kombination af design, fleksibilitet og gode materialer medfører minimal vedligeholdelse, så du trygt kan give dit hjem videre til næste generation.

Vi lægger meget vægt på at huset har sin egen karakter, men samtidig er diskret og falder ind i naturen. Bæredygtighed har haft stort fokus både i udviklingsfasen og produktionsfasen af vores huse. 

Ideen med vores ONE+ huse er, at du kan tilpasse efter behov gennem hele livet. Dit hjem behøver ikke længere være defineret af kvadratmeter, men i stedet hvordan du bruger dem. Gør op med overforbruget og byd det mere simple liv velkommen. 

Tilpas selv bolig størrelse efter behov

Plads til en, to eller en stor familie? Med Add a Room har du altid mulighed for at flytte rundt, fjerne eller tilføje moduler. Når du bygger dit hus, skal det passe til dig og din familie nu og her. Og med vores Plug’n’play løsning, vil dit hus også kunne følge med når dine drømme og ønsker ændrer sig.

Uanset hvilket behov du har lige nu, kan du med vores One+ builder nemt og enkelt designe dit eget hus. Builderen giver dig et godt overblik over mulighederne og lader dig tilføje, slette, rotere og vende moduler, så det passer til dine behov lige nu.