fbpx

Design dit drømmehus

Det koster heldigvis ikke noget at drømme. Heller ikke hos os. Så hvorfor ikke komme nærmere din husdrøm med vores online builder.

Med vores builder kan du nemt og enkelt gøre dine drømme til virkelighed. Der er utallige kombinationsmuligheder og kvaliteten af materialerne er så gode, at du ikke blot opfylder dine drømme i dag. Men det kan også vokse med familien eller virksomheden i fremtiden og endda videregives til næste generation.

Hos Add a Room sammensætter du helt selv dit eget hus efter dine ønsker og behov. Der findes moduler på 10, 15, 20, 25 og 30 kvm. Nogle er også udendørs og med andre kan du få tag over hovedet. Læs mere om de forskellige moduler og find en prisliste her.

Den bedste guide til builderen

I denne video kan du se, hvordan vores builder fungerer. Herefter er det bare om at lade fantasien få frit spil. Tilføj, flyt, drej og fjern. Nu har du muligheden for at visualisere dine drømme og ideer, og kan det lade sig gøre i vores builder, kan det også lade sig gøre i virkeligheden.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller gerne vil have en uforpligtende snak omkring dine drømme. Skriv til info@addaroom.dk og så vender vi tilbage hurtigst muligt.