Add a room logo
Du kommer ind ad døren efter en lang dag på arbejde. Med armene fulde af indkøbsvarer er du lige ved at falde i entréens kaos. Alt for mange jakker, skoletasker og legesager dominerer dit synsfelt.

Selv når du kommer videre ind, hersker kaosset. Der er skænderi på børneværelset nede for enden ad gangen. Du har hørt dem synge den samme sang igen og igen; ”Flyt dig!” ”Jeg må altså også godt være her” ”Hallo! Det er min den der” og ”Du sidder på min bane”.

Er I ved at være vokset fra jeres ellers helt fantastiske hus? Måske er der komme en lille ny, eller måske er børnene bare blevet for store til at dele værelse længere. Ingen af jer har lyst til at flytte fra det gode naboskab, ungernes skole og fritidsaktiviteter, men pladsen er blevet for trang. Hvad gør I så nu – dropper I drømmehus og -beliggenhed? Nej, vent lige lidt med det.

Brug kun penge på den nødvendige plads

Selvom familien kræver mere plads, er flytning ikke altid svaret. Der findes andre løsninger og en af dem kunne jo være en tilbygning.

”Men kræver det ikke en masse udenomsplads og ikke penge?”, tænker du måske så. Svaret er: Ikke nødvendigvis. Du skal ikke bygge større, end I har eller får brug for i nærmeste fremtid. Mange begår fejlen at bygge kæmpestore multirum og ekstra stuer. Og skal vi være helt ærlige, får de fleste ikke brugt kvadratmeterne i længden.

En tilbygning kan løse mange udfordringer, men kan også komme til at koste kassen, hvis man ikke tænker sig om. Derfor har vi hos Add a Room tænkt lidt for dig:

Hvad nu hvis det i virkeligheden var som at bygge med legoklodser? En modul tilbygning kan laves på samme vis. I vores ONE+ builder er den barnlige byggematadors drøm gået

i opfyldelse. Træk de forskellige moduler sammen og skab dit unikke udtryk efter netop dine behov.

Så skal jeres tilbygning laves af moduler? Det kan gøres helt simpelt med et enkelt regulært rum. Måske ville det give mening at tilføje et badeværelse, for de må da også være ved at slippe op sammen med værelserne. Og er det teenageren sidste hule på forældreadressen kunne egen indgang måske komme i spil?

Som du nok kan fornemme, er alternativerne næsten uendelige. Prøv dig frem og udforsk mulighederne.