fbpx

Vil du bygge et anneks?

Vil du bygge et anneks? – Lav din tegning gratis i vores online Builder

Inden du tager beslutningen om at bygge et anneks, har du mulighed for at visualisere drømmene med vores online Builder.

Her er det muligt at kombinere vores moduler i forskellige størrelser, som du ønsker. Du kan flytte, vende og rotere elementerne indtil du er helt tilfreds. Hele tankegangen bag Add a Room giver dig mulighed for enkelt og nemt at bygge dit unikke hus nu eller lidt ad gangen -du kan faktisk lægge moduler til eller trække fra som dine behov ændrer sig.

Prøv selv vores builder og se hvor nemt det er. Vi giver dig samtidig et prisestimat, så du kan få et bedre billede af, hvad dine drømme koster. Når du har opnået den helt perfekte kombination, kan du sende din tegning til os, hvorefter vi tager kontakt. Vi står klar til at hjælpe dig med at bygge dit anneks.

Dit helt nye anneks bliver leveret komplet og direkte til døren. Det eneste, du skal gøre, er at fortælle os, hvor det skal stå. Huset har indbyggede løftekroge i taget og kan dermed flyttes igen eller sættes sammen med andre af vores moduler, hvis du får brug for det senere. 

Anneks til haven, sommerhuset eller noget helt andet

Modulerne fra Add a Room kan sammenkobles med hinanden og med udefaciliteter, såsom udekøkken, udebrusere, sauna, pergola og veranda. På denne måde bliver faciliteterne på naturligvis sammenkædet med de enkelte huse.

Afhængig af behov og størrelse på ens familie kan man selv bestemme, hvor stort et hus man ønsker at have. Idet vores annekser er bygget ud fra ensartede principper, kan man uden problemer fremstille en kombination af løsninger, som passer den enkelte. Samtidigt får man ekstra rum af tidløst design, som man kan udbygge, hvis nu familien skulle vokse med tiden.

Add a Room som anneks er tænkt både som et fritsstående hus, men også som en tilbygning til et eksisterende hus. Den danske toparkitekt Lars Frank Nielsen, som har tegnet husene for os, har med sin minimalistiske stil forsøgt at holde husene så lavmeldte som muligt. Intentionen er, at de derved bedre falder i et med naturen og dens omgivelser.

Vores annekser opfylder alle byggestandarder for somerhuse, og kan nemt tilpasses så det opfylder kravene for helårshuse.

Se også denne guide til Builderen

I denne video kan du hurtigt og nemt se, hvordan vores builder fungerer. Herefter er det bare om at lade fantasien få frit spil.

Om Add a Room

Vi fokuserer på bæredygtige nordiske materialer og der er både lagt vægt på design, miljø og funktionalitet, så man ikke behøver at købe mere end man egentlig har brug for. Materialerne er nøje udvalgte og designet for at gøre det simpelt for dig, samtidig med vi sikrer at kvaliteten og fleksibiliteten af vores huse er høj. Du kan læse meget mere om husene her.

Har du nogen spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv til info@addaroom.dk og så vender vi tilbage hurtigst muligt.