fbpx

Drømmer du om flere kvadratmeter til dit nuværende murstenshus? Hos Add a Room har vi udviklet et modul koncept, som gør mulighederne uendelige. Derfor er vi også sikre på at vi kan hjælpe dig med at realisere drømmen om en tilbygning.

Nøglefærdig tilbygning

Add a Rooms nøglefærdige moduler er også velegnede til en praktisk tilbygning, når man trænger til et ekstra soveværelse eller en større stue. Modulerne kan både kobles direkte på huset eller bygges sammen ved hjælp af vores udemoduler. Den store fleksibilitet og vores nøglefærdige koncept gør Add a Rooms moduler yderst velegnede til tilbygninger.

Modulerne leveres helt nøgleklart med en åbning ind mod det eksisterende hus, og løftes enkelt på plads tæt på det eksisterende hus, som det altid er tilfældet med et Add a Room. Derefter bygges det eksisterende hus og Add a Room-huset sammen af en lokal håndværker. Arbejdstiden for dette varierer afhængigt af det eksisterende hus, men vi hjælper jer gerne med at udarbejde et estimat!

Modulerne fås i fem størrelser, 10, 15, 20, 25 og 30 kvadratmeter. De kan kobles sammen på kryds og tværs, eller bruges som en tilbygning på dit eksisterende hus, så de tilsammen danner lige præcis dit drømmehus.

Materialer, bæredygtighed og design i verdensklasse

Hos Add a Room kombinerer vi det bedste, som Skandinavien har at byde på i form af materialer og design.

Huset er designet i et tidløst design af den toparkitekt Lars Frank Nielsen, som står bag mange kendte byggerier i både ind- og udland. Blandt eksemplerne kan vi nævne Arkitekternes Hus i København og den danske ambassade i Berlin.

Alle materialer og produkter i et Add a Room-hus er nøje udvalgt for at give et så bæredygtigt, holdbart og vedligeholdelsesfrit træhus som muligt med det allerbedste design. Husene er skabt med så klimavenlige materialer som muligt, og bliver konstant revurderet, da der kommer nye bæredygtige alternativer frem hele tiden. Du kan læse mere om materialerne her.

Alt dette har resulteret i et næsten vedligeholdelsesfrit og bæredygtigt træhus, som kan anvendes som tilbygning til dit murstenshus.

Tilbygning i træ til murstenshus for tidligere kunder

Siden 2010 har Add a Room leveret over 60 moduler til mere end 40 projekter, som alle har været helt unikke.

Vi har tidligere haft efterspørgsler på tilbygninger til eksisterende murstenshus, hvortil løsninger har været meget forskellige. Nogle foretrækker at koble tilbygningen direkte på huset og andre vil gerne bygge huset sammen ved hjælp af vores meget populære udemoduler. Du kan læse mere om udemodulerne her.

Stregtegning af Lars Frank.

Modulet inkluderer 15 m2 modul med udendørs køkken, veranda og pergola.

Har du nogen spørgsmål?

Kunne du godt tænke dig at høre mere om dine muligheder, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Send os en mail info@addaroom.dk eller giv os et kald på 8230 0630.