fbpx

Det perfekte anneks til sommerhuset

Drømmer du om et anneks til dit sommerhus? Så har vi her et bud på en miljøvenlig og unik mini hus med minimal vedligeholdelse. Tegnet af Lars Frank Nielsen og bygget af skandinaviske håndværkere.

Add a Room som anneks er tænkt både som et fritstående hus, men også som en tilbygning til et eksisterende hus. Den danske toparkitekt Lars Frank Nielsen, har med sin minimalistiske stil forsøgt at holde husene så lavmeldte som muligt. Intentionen er, at de derved bedre falder i et med naturen og dens omgivelser. Husene er bygget op omkring princippet bæredygtighed både mht. design, materialer og funktionalitet. Kombinationen af design, fleksibilitet og gode materialer bygget af skandinaviske håndværkere indendørs medføre minimal vedligeholdelse. Hvilket er en væsentlig fordel for et sommerhus.

Integrer dit anneks med sommerhuset

Tilføj udefaciliteter såson udekøkken, udebrusere, sauna, pergolas og verranda. Uderummet bliver dermed en integreret del af sommerhuset og annekset. Hermed udviskes grænserne mellem ude og inde også. På den måde får i skabt et udendørsmiljø som er perfekt for familiens sommerhus. Forandres familiensituationen eller opstår der nye behov, kan huset flyttes eller sælges. Der er dermed en genbrugstanke i husene, idet husene både er flytbare og er designede som byggklodser som passer med andre Add a Room huse.

Vil du gerne høre mere om dine muligheder for at tilføje et af vore huse ved dit sommerhus, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også få inspiration til dit unikke anneks, ved at læse om vores One+ huse her.