Add a room logo

Kontorpavillon til haven
Ordet pavillon er i lang tid blevet forbundet med et lille hus uden varme eller isolering. En kontorpavillon fra Add a Room er dog noget helt andet. Vi har taget det daglige og eleveret det til en mere eksklusiv løsning. Vores pavilloner er af høj kvalitet og design, og ud fra Add a Room konceptet, kan du sammensætte flere pavilloner, og derved få præcis den løsning du har brug for.

Vores pavilloner har stor anvendelse, og det er kun din fantasi, som sætter grænsen. Vi ser eksempelvis en stor del af vores kunder benytte vores koncept til at få et smart og moderne kontor nær hjemmet. Kontorpavilloner er noget nyt i Danmark, men det vinder mere og mere frem. Som familien vokser og ens gamle kontor bliver forvandlet til et børneværelse – er der et behov for mere plads. Føler man sig desuden godt tilpas i sin nuværende levesituation, og ingen interesser har for at flytte til en større bolig, så kan Add a Room være løsningen.

Opsæt kontorpavillonen i haven og adskil dit erhvervsmæssige liv med dit daglige. Vælger du senere at flytte til noget større, er dette ikke et problem. Vores pavilloner er nemlig flytbare, så du bibeholder din investering. Det betyder også, at du kan sælge den på et senere tidspunkt, hvis pladsbehovet pludselig forsvinder.

Det er tydeligt, at vores behov er evig forandrende, og der er brug for en fleksibel løsning i hverdagen. Vores kontorpavilloner modsvarer hverdagens forandringer. Det har aldrig været nemmere at få ekstra plads.