Add a room logo

Generationsbolig med mange muligheder
Hører du til en af de familier, som drømmer om at bo sammen på tværs af generationer, så er vores byggeløsninger til en generationsbolig måske den oplagte mulighed for dig og din familie.

Hos Add a Room har vi udviklet et helt unikt boligkoncept, som i højere grad forsøger at matche den moderne livsstil, hvor vi både flytter meget oftere, og gerne vil have et unikt hus.

Vores koncept er bygget op på den måde, at vores produkter fungerer som en slags byggeklodser, som du kan sammensætte på kryds og tværs. Det gennemtænkte design gør det muligt for dig at forbinde vores moduler lige som du vil. På den måde kan du kombinere og bygge dit hjem på din helt egne unikke måde, så der er plads til hele familien.

Løsningerne gør det også muligt for dig løbende at udvide dit hjem, som familien bliver større. Samtidig giver det dig friheden til senere i livet at sælge et modul fra, når børnene for eksempel flytter hjemmefra. Skulle du få et job et helt andet sted i landet, kan du også flytte hele dit Add a Room-hus med dig, da alle vores løsninger har indbygget kroge, så de let kan flyttes og transporteres til din nye adresse.

Generationsbolig for hele familien

De mange kombinationsmuligheder gør, at konceptet er det oplagte valg, hvis man gerne vil bo flere generationer sammen. Med Add a Room kan hver generation få deres egen afdeling i huset med egen indgang, toilet og soveafdeling, hvorfra man kan gå direkte ind i fællesrummene, køkkenet og stuen eller ud på terrasserne, som også kan fungere fint som et ekstra fællesrum.

Når vi taler med familier, som gerne vil udleve drømmen om en generationsbygning, hører vi, at udfordringen ofte ligger i murstenene. De fleste huse er kun bygget til én familie, og det kan derfor være svært at finde ro og plads til at kunne trække sig tilbage. Med vores løsninger vil vi gerne give hver familie friheden til vælge, om man vil være sammen med hele familien, eller man derimod vil trække sig tilbage i sin egen afdeling og nyde roen.

Selvom der er forskellige afdelinger og moduler, så mærker man ikke overgangen fra modul til modul, det føles bare som at gå ind i et andet rum. Alle vores huse fungerer og føles fuldstændig som et almindeligt hjem, hvilket ofte er noget, der overrasker folk første gang, de kommer ind i et af vores huse. Årsagen er, at det faktisk er et rigtigt hus bare i miniformat.

Vores huse er bygget i skandinaviske materialer af høj kvalitet, som også er de samme materialer der anvendes, når man bygger “store” almindelige huse.

Du kan læse mere om vores materialer her. 

Læs mere om Compact smart living her