fbpx

Står du overfor et nyt husprojekt? Mange oplever processen som yderst frustrerende og stressende. Måske er det netop derfor at flere og flere har fået øjnene op, for de færdige modulhuse.

Nøglefærdige huse opbygget af moduler

Nøglefærdige huse er en type boliger, der er færdige til at flytte ind i efter at de er bygget. De er ofte en populær valgmulighed for købere, der ønsker at undgå de stress og udgifter, der er forbundet med at bygge et hus fra bunden. Netop denne hus type kan være en god løsning for personer, der ønsker at flytte hurtigt ind i et nyt hjem. De er også en god mulighed for dem, der ikke ønsker at tage ansvar for planlægning og gennemførelse af byggeriet. Desuden slipper man for det byggerod som hører med til hele nybyg projektet.

Hos Add a Room tilbyder vi udelukkende færdige modulhuse, hvor køberne har mulighed for at designe deres hus efter behov. Vi bygger huse i forskellige størrelser, stil og faciliteter. Modulerne fås i fem størrelser, 10, 15, 20, 25 og 30 kvadratmeter, og kan kobles sammen på kryds og tværs, så du kan skabe lige den størrelse, stil og de rum som passer til netop dig og din familie.

Nybyg uden for stress og rod

Et Add a Room hus er en fantastisk mulighed for dem, der ønsker et hurtigt og stressfrit alternativ til at bygge et hus fra bunden, samtidig med at du får fleksibilitet i design og layout. Modsat andre typer af færdige modulhuse, oplever vi ikke store begrænsninger ved vores huse. Konceptet er derimod bygget op omkring muligheden for at kombinere forskellige moduler, udendørsarealer og indvendige tilvalg. Derfor er tilpasning mulighederne store og det er næsten kun fantasien der sætter begrænsninger. Du kan læse mere om vores forskellige moduler og tilvalg her på hjemmesiden.

Modulerne vil det blive løftet på plads ved hjælp af de indbyggede kroge, og eventuel sammenkobling af modulerne foretages, når de er sat på plads.

Et kvalitetsbyggeri i bæredygtige materialer

Hos Add a Room garanterer vi et kvalitetsbyggeri. Vi kombinerer det bedste, som Skandinavien har at byde på i form af materialer og design.

Huset er designet i et tidløst design af den toparkitekt Lars Frank Nielsen, som står bag mange kendte byggerier i både ind- og udland. Blandt eksemplerne kan vi nævne Arkitekternes Hus i København og den danske ambassade i Berlin.

Alle materialer og produkter i et Add a Room-hus er nøje udvalgt for at give et så bæredygtigt, holdbart og vedligeholdelsesfrit træhus som muligt med det allerbedste design. Alle vores huse er skabt med så klimavenlige materialer som muligt. Du kan læse mere om materialerne her.

Har du et byggeprojekt i tankerne?

Hvis du går med en husdrøm i hovedet eller bare har en masse spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Send os en mail info@addaroom.dk eller giv os et kald på 8230 0630.