fbpx

Færdige huse fra Add a Room

Hos Add a Room tilbyder vi færdige minihuse, som giver dig friheden til at bygge dit hjem, som du vil. Vi tilbyder forskellige former for minihuse, som både indeholder køkken, bad og værelsesmoduler. Modulerne passer sammen, og du kan derfor sammensætte de enkelte moduler, som legoklodser og på den måde skabe drømmehuset.

En af de fordomme, vi ofte møder hos Add a Room, er, at vores hustyper jo ikke er ”rigtige huse”. Det vil vi gerne mane til jorden med det samme – vores huse er rent faktisk helt almindelige huse, bare i en mindre og meget mere fleksibel udgave. De er komplette med vand, varme, el osv. og er klar til at flytte direkte ind i, når vi leverer dem til din dør.

Selvom husene opbygges i moduler, ligger man ikke mærke til det, når man bevæger sig rundt i hjemmet. Det intelligente design gør, at husene let forbindes, og overgangen fra rum til rum er ikke anderledes end et dørtrin i et almindeligt hus. Herudover behøver man ikke at købe alting på en gang, man kan bare ligge flere rum til, efterhånden som man får behov for det. Vi anbefaler at købe lidt ad gangen, man behøver faktiskt ofte ikke så meget plads, som man tror, og med vores måde at bygge på bliver det hverken dyrere eller mere kompliceret at bygge lidt ad gangen, så pas på pengepungen og miljøet og køb kun det, I har brug for.

Husene har også et rigtig godt indeklima, som sikrer dig et godt miljø at arbejde i, sove i, lave mad eller tage bad i.

Færdige huse helt til din dør

Alle vores færdige huse leveres direkte til din dør i et stykke. Fordi huset kommer færdigt til din grund, slipper du også for byggerod og affald.

Har du brug for hjælp til håndteringen af at tilslutte boligen til el og vand, så har vi adskillige samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig hele vejen i mål, så du kan flytte direkte ind i din nye bolig.

Så, hvordan kommer du i gang, og hvilke steps er der, fra du beslutter dig for huset, og til at det færdige hus står klar på din grund? Alt dette kan du læse meget mere om her.