fbpx

Et færdigbygget anneks er en praktisk og fleksibel løsning til husejere, som mangler ekstra plads eller flere rum i hverdagen. Det kan være pga. familieforøgelse, mangel på opbevaringsplads eller måske mangler du et lille fristed som et hjemmekontor eller et getaway-hus ved søen.

Det er dog dyrt at bygge til og med de smarte løsninger, der findes inden for færdigbyggede annekser i dag, er der mange, som vælger denne løsning. Med blot 10 – 30 ekstra kvadratmeter, kan du åbne op for en lang række nye og spændende muligheder.

Et færdigbygget anneks kan f.eks. bruges some et lille getaway-hus ved stranden.

Hvad er et færdigbygget anneks?

Et anneks er som udgangspunkt en separat bygning fra et hus, sommerhus, kontorbygning eller noget helt fjerde. Det kan have en række fordele. F.eks. adskiller et anneks sig fra den eksisterende bygning, og det kan være en fordel når du planlægger et stille hjemmekontor eller gæstehus til overnattende gæster. Forskellen på anneks typerne skriver vi meget mere om under vores hustyper.

Men i modsætning til modulhuse, hvor du opfører et større byggeri i separate moduler, så er et anneks ofte en fritstående bygning. Normale byggerier kan tage over et år og der er mange processer og mange involverede i selve byggeriet og meget arbejde på grunden. Med et færdigbygget anneks springer du alle de besværlige dele over og fokuserer på det der skaber værdi for dig: designet for dit anneks! Du slipper for byggerodet på pladsen, og helt særligt for Add a Room så er vi behjælpelige gennem hele byggeprocessen. Fra det første møde med kommunen og byggemodningen til en langsigtet relation, som varer ved længe efter leveringen af huset. Du kan læse mere om købsprocessen her.

Indretning på ganske få kvadratmeter kan sagtens gøres unik, stilet og personlig.

Fordelene ved færdigbyggede annekser

Den største fordel ved at vælge et færdigbygget anneks, er det minimale besvær og den hurtige installation.

Med et Add a Room anneks køber du også et hus som er fuldstændig gennemtænkt i forhold til design, udnyttelse af plads og materialer. Konceptet har vi udviklet over flere år, og der er kræset for detaljerne.

Derudover kommer et færdigbygget anneks med en række tilkøbsmuligheder som udekøkken, veranda, udendørsbad og meget mere. Du kan derfor vælge mellem en lang række forskellige muligheder, som gør dit anneks ideelt til dig og dine behov. En anden stor fordel ved annekser og modulhuse generelt, er muligheden for at flytte byggeriet fra lokation til lokation. Det er særdeles praktisk, hvis du nogensinde køber ny ejendom, vil have flyttet annekset til dit sommerhus eller måske sælger annekset.

Et færdigbygget anneks designes, produceres og installeres af os – i hele landet. Nemt og praktisk.

Eksempler og inspiration til færdigbyggede annekser

Hvis du savner inspiration til, hvordan et færdigbygget anneks kan designes, bygges, placeres eller måske indrettes, så kan du altid besøg vores anneks inspirationsside. Her kan du se tidligere opførte annekser, og læse lidt mere om, hvordan vi anbefaler, at du griber projektet an.

Heldigvis er idéerne til bruget af et anneks tæt på uendelige:

  • Kunststudio
  • Ekstra værelse til selvstændige teenagere
  • Badehus ved en lokal sø
  • Udlejningshus
  • Ekstra gæsteværelse i sommerhuset
  • Kontor


Færdigbygget anneks med Add a Room

Et færdigbygget anneks behøver ikke være et stort, uoverskueligt eller overdådigt projekt. Ofte tager det udgangspunkt i et lille behov for ekstra plads eller et lille separat sted, hvor man kan koble fra.

Når du vælger et færdigbygget anneks fra Add a Room, sætter vi fokus på byggeri, som også holder til den næste generation. Med fokus på højkvalitets materialer, en bæredygtig byggetilgang og masser af tilpasningsmuligheder, er vi den helt rette at vælge til dit næste færdigbyggede anneks.

Kontakt os i dag og bliv klogere på dine muligheder.

Du kan også sendes os en mail på info@addaroom.dk eller ringe på 82 30 06 30.