Tilføj et gæstehus til dit sommerhus

Få et gæstehus til dit sommerhus

Er dit sommerhus ved at blive lidt småt til familien? Eller mangler du plads til at kunne invitere vennerne med i en weekend? Så har vi her et bud på et miljøvenligt gæstehus til dit sommerhus. Et Add a room modul er en unik tilføjelse, som kræver minimal vedligeholdelse. Den ekstra plads giver dig flere muligheder.

Ved at tilføje et gæstehus til sommerhuset, giver du familien noget ekstra plads, så I ikke kommer til at sidde lårene af hinanden. Det er samtidigt muligt at tilføje udefaciliteter til modulet, som derved integrere gæstehuset med sommerhuset. Faciliteter som udekøkken, udebrusere, sauna, pergolas og veranda udvisker grænserne mellem ude og inde.

Modulet fra Add a room kan tilpasses dine behov, så du får præcis det gæstehus du har brug for.

Isoleret gæstehus

Med et isoleret gæstehus er der ingen begrænsninger for, hvor ofte det kan benyttes. Isolering er den mest fleksible løsning, hvis du elsker at bruge dit sommerhus hele året rundt. Er dit gæstehus isoleret behøver du ikke at få dårlig samvittighed når du sender teenageren ud i gæstehuset og sove.

Modulerne fra Add a room er designet i en minimalistisk stil af Toparkitekten Lars Frank Nielsen og produceret af bæredygtige nordiske materialer. Vi har et gennemgående fokus på design, miljø og funktionalitet. Modulerne fra Add a Room kan sammenlignes med byggeklodser, hvor de kan sættes sammen til huse eller bruges enkeltvis som anneks, gæstehus, kontor etc.

Vil du gerne høre mere om dine muligheder for at tilføje et gæstehus til dit sommerhus, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan få inspiration til dit nye gæstehus, ved at læse om vores moduler her.