fbpx

En verden med mindre ressourcespild

Klodens befolkning vokser dag for dag og det højere antal beboere på planeten resulterer i et større forbrug af ressourcer. Derfor er der i øjeblikket et stort fokus på vores overforbrug af ressourcer og hvordan vi kan skære ned til fordel for verden og klimaet.

En måde, hvor du kan skære ned på dit forbrug af ressourcer, er at bo på mindre plads. Hos Add a Room er vi med til at sætte fokus på lige netop det, og vi har igennem de seneste år været med til at skabe minimalistiske hjem i høj kvalitet.

Dog er vi stadig mange mennesker i mange huse. Ressourceforbruget kan sænkes yderligere, hvis vi flytter sammen, flere generationer under samme tag. En trend mange danskere allerede gør brug af. Hvis vi flytter sammen med vores forældre og børn, vil vi kunne reducere vores forbrug endnu mere. Vi kan bl.a. spare på el, vand og varme.

Et bæredygtigt hjem til hele familien

Add a Room er ikke kun ”byggeklodser for voksne”. Det er også huse, der rummer familier, livsglæde og livskvalitet. Vores huse kan rumme flere generationer under samme tag – en trend der bliver mere og mere udbredt blandt danskerne.

230.000 danske familier bor allerede flere generationer under samme tag. Tallet er stigende og rummer både økonomiske fordele samt øget livskvalitet. Livskvaliteten tager sit afsæt i det nære miljø, I skaber sammen, når I bringer flere generationer ind under samme tag. Men hvordan får man bedst mulig plads til flere generationer og familier under samme tag?

Design selv jeres løsning

Hvis I ønsker at dele hus med jeres øvrige familie, er Add a Room en perfekt løsning. Uanset hvordan jeres familie er skruet sammen, kan I med vores One+ builder nemt og enkelt designe jeres eget hus. Builderen giver jer et godt overblik over mulighederne og lader jer tilføje, slette, rotere og vende moduler, så det passer til jeres familie.
Med Add a Room behøver familien ikke nødvendigvis at være under samme tag for at bo sammen. Med vores moduler kan I designe og bygge huse, så privatlivet bevares i de enkelte dele af familien.

Familiens mange muligheder

Vores anneks-modul er også fordelagtig til familiekollektiver, da det giver rig mulighed for at skabe plads afsides til f.eks. bedsteforældrene eller teenageren i huset. På den måde kan I bo sammen uden at bo side om side.
Ved at designe jeres egen løsning med Add a Room skaber i et bæredygtig hjem, som kan holde til mange generationer efter jer. Hvis jeres familie forøges undervejs, og det kniber med pladsen, er det altid muligt at sætte et nyt modul på, så I kan blive ved med at bo i jeres drømmehus.

En tilbygning til jeres hjem vil aldrig skeje ud i forhold til helheden af jeres hjem. Vores moduler smelter sammen og skaber synergi som en helhed.