fbpx

Ønsker du mere plads til teenageren eller mangler du plads til gæster i sommerhuset, så kan vores anneks være den perfekte løsning for dig. Vores koncept giver dig uendelige muligheder når du skal designe dit anneks. Vi har allerede leveret mange unikke annekser bestående af 2 værelser med badeværelse.

Et eksempel på anneks med 2 værelser og bad. Se flere eksempler på tidligere byg længere nede på siden.


Annekset med uendelige muligheder

Add a Rooms nøglefærdige moduler er yderst velegnede til at skabe dit drømmeanneks. Modulerne fås i fem størrelser, 10, 15, 20, 25 og 30 kvadratmeter, og kan kobles sammen på kryds og tværs, så du kan skabe lige den størrelse, stil og de rum som passer til netop dig og din familie.

Annekset kan både kobles direkte på huset, stå helt for sig selv eller bygges sammen ved hjælp af vores udemoduler. Den store fleksibilitet og vores nøglefærdige koncept gør Add a Rooms moduler yderst velegnede til at skabe de rum som du drømmer om.

Et anneks fra Add a Room bygges hos os, og leveres med kran direkte til pladsen. Derfor slipper du for alt byggerodet og de dagligdags problematikker som det ofte medfølger.

Anneks med bad

Som tilvalg til vores anneks kan man vælge et moderne, minimalistisk og funktionelt badeværelse. Vores badeværelser leveres nøglefærdigt og som tilvalg klargjort til en lille vaskemaskine. Badeværelset kan tages i brug direkte efter tilkobling til vand og kloaksystemet. Udformningen af badeværelset er designet så det giver maksimal plads i forhold til størrelsen.

Afhængigt af om badeværelset skal placeres på modulets korte side eller i midten som en rumdeler, er der udviklet to layouts med de samme materialer. Større, handicapvenlige badeværelser tilbydes naturligvis også, dem designer vi bedst sammen med kunden.

Badeværelse: 1800 x 1400 mm.
Badeværelse: 2774 x 900 mm.


Materialer, bæredygtighed og design i verdensklasse

Hos Add a Room kombinerer vi det bedste, som Skandinavien har at byde på i form af materialer og design.

Huset er designet i et tidløst design af den toparkitekt Lars Frank Nielsen, som står bag mange kendte byggerier i både ind- og udland. Blandt eksemplerne kan vi nævne Arkitekternes Hus i København og den danske ambassade i Berlin.

Alle materialer og produkter i et Add a Room-hus er nøje udvalgt for at give et så bæredygtigt, holdbart og vedligeholdelsesfrit træhus som muligt med det allerbedste design. Husene er skabt med så klimavenlige materialer som muligt, og bliver konstant revurderet, da der kommer nye bæredygtige alternativer frem hele tiden. Du kan læse mere om materialerne her.

Inspiration fra tidligere projekter

Der er selvfølgelig stor forskel på, om man bygger for at få en teenager afdeling, udvide sommerhuset eller bruge annekset til udlejning. Derfor finder du også mange forskellige bud på størrelse, stil og interiør i vores eksempler nedenfor.

Eksempel på anneks med 2 værelser og bad til teenagerne.

Eksempel på 25 m2 fritlagt anneks – som er forbundet til eksisterende bygning via pergola, udendørs køkken og veranda.

Fritlagt anneks med bad og køkken.

To forskudte 20 m2 moduler placeret ved siden af hinanden, inklusiv køkken, badeværelse og veranda. 

Siden 2010 har Add a Room leveret over 60 moduler til mere end 40 projekter, som alle har været helt unikke. Der er derfor helt sikkert også en løsning for dig og din familie.

Har du nogen spørgsmål?

Kunne du godt tænke dig at høre mere om vores anneks med 2 værelser og bad, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Send os en mail info@addaroom.dk eller giv os et kald på 8230 0630.