Add a room logo

[[*pagetitle]]

Kontorpavillon til haven

Ordet pavillon er i lang tid blevet forbundet med et lille hus uden varme eller isolering. En kontorpavillon fra Addaroom er dog noget helt andet. Vi har taget det daglige og elaveret det til en mere eksklusiv løsning. Vores pavilloner er af høj kvalitet og design, og ud fra Add a Room konceptet, kan du sammensætte flere pavilloner og derved få præcis den løsning du har brug for.

Vores pavilloner har stor anvendelse og det er kun din fantasi som sætter grænsen. Vi ser eksempelvis en stor del af vores kunder benytte vores koncept til at få et smart og moderne kontor nær hjemmet. Kontorpavilloner er noget nyt i Danmark, men det vinder mere og mere frem. Som familien vokser og ens gamle kontor bliver forvandlet til et børneværelse – er der et behov for mere plads. Føler man sig desuden godt tilpas i sin nuværende levesituation, og ingen interesser har for at flytte til en større bolig, så kan Add a Room konceptet være løsningen. 

Opsæt kontorpavillonen i baghaven og adskil dit erhvervsmæssige liv med dit daglige. Vælger du senere at flytte til noget større, er dette ikke et problem. Vores pavilloner er nemlig flytbare, så du bibeholder din investering. Det betyder også at du kan sælge den på et senere tidspunkt, hvis pladsbehovet pludselig forsvinder.

Det er tydeligt at vores behov er evig forandrende, og der er brug for en fleksibel løsning i hverdagen. Vores kontorpavilloner modsvarer hverdagens forandringer. Det har aldrig været nemmere at få ekstra plads. Vi mener enhver kan  prise sig lykkelig over at få adgang til et af vores ONE+ huse.  

 

Kontorpavillon til virksomheder

Du kan med fordel anvende Add a Room konceptet kommercielt. Har din virksomhed brug for ekstra kontorplads, eller blot en mobil løsning til brug i jeres markedsføring og events, så anbefaler vi, at investere i et af vores ONE+ huse. Vi har flere eksempler på virksomheder, der har anvendt vores løsning til at styrke deres erhvervsmæssige profil. Vestjysk Marketing som befinder sig i Ringkøbing har som eksempel et af vores kontorpavilloner stående på deres addresse. Som voksende virksomhed havde de brug for ekstra plads. Pavillonen bliver pt. brugt som et ekstra mødelokale.

Læs mere om Compact smart living her