Add a room logo

[[*pagetitle]]

Færdige huse fra Add a Room

Hos Add a Room tilbyder vi færdige minihuse, som giver dig friheden til at bygge dit hjem, som du vil. Vi tilbyder forskellige former for minihuse, som både indholder køkken, bad og værelsesmoduler. Modulerne passer sammen og du kan derfor sammensætte de enkelte moduler, som legoklodser og på den måde skabe drømmehuset.

En af de fordomme vi hos Add a Room ofte møder er, at vores hustyper jo ikke er ”rigtige huse”. Det vil vi gerne mane til jorden med det samme – vores huse er rent faktisk helt almindelige huse, bare i en mindre og meget mere fleksibel udgave. De er komplette med vand, varme, el osv. og er klar til at flytte direkte ind i, når vi leverer dem til din dør. Selvom husene opbygges i moduler, ligger man ikke mærke til det, når man bevæger sig rundt i hjemmet. Det intelligente design gør, at husene let forbindes og overgangen fra rum til rum ikke er anderledes end som et dørtrin i et almindeligt hus og at man ikke behøver købe alting på en gang, man kan bare ligge til flere rum efterhånden som man får behov for det. Vi anbefaler at købe lidt af gangen, man behöver faktiskt ofte ikke så meget plads om man tror og med vores måde at bygge på bliver det hverken dyrere eller mere kompliceret at bygge lidt af gangen, så pas på pengepungen og miljøet og køb kun det I har brug for.

Derudover er der også et rigtig godt indeklima i husene, som sikrer dig et godt miljø at arbejde i, sove i, lave mad eller tage bad i.

Færdige huse helt til din dør

Alle vores færdige huse køres direkte til din dør, i et stykke. Fordi huset kommer færdigt til din grund, slipper du også for byggerod og affald på din grund. 

Har du brug for hjælp til håndteringen af at tilslutte boligen til el og vand, så hjælper vi dig gerne hele vejen i mål vha vores gode samarbejdspartner, så du kan flytte direkte ind i din nye bolig.

Så, hvordan kommer du i gang og hvilke steps er der, fra du beslutter dig for huset og til du køber det og til det færdige hus står på din grund.

Alt dette kan du læse meget mere om her. 

Læs mere om Compact Smart Living her.