Add a room logo

Pris guide

Download

[[*pagetitle]]

Modulernes størrelser

ONE+ husene kan sammenkobles på utallige måder og dermed få forskellige formsprog og specifikke ønsker løst på bedste mulige måde.

Grundmodulerne & plantegninger

BADEVÆRELSE BADEVÆRELSE
KØKKEN KØKKEN
SAUNA MED ET VÆRELSE SAUNA MED ET VÆRELSE

Ekstra planløsninger for modulerne på 20, 25 og 30 m²

PLANLØSNING 25 M² PLANLØSNING 25 M²
PLANLØSNING 20 M² PLANLØSNING 20 M²

Udemoduler

UDEMODUL MED BÆNK UDEMODUL MED BÆNK
UDEMODUL MED KØKKEN UDEMODUL MED KØKKEN

ONE+ Moduler

Minihuset ONE+ er et komplet lille hjem på 10, 15, 20, 25 og 30 m² som kan kobles sammen på mange forskellige måder.

Huset levereres helt færdigt, dvs. komplet med lastbil.

Helt enkelt – byggeklodser for voksne!

Læs mere

Materiale & Produktion

Add a Room fokuserer på bæredygtige nordiske materialer. Kombinationen af gedigne materialer bygget af skandinaviske håndværkere indendørs medfører minimal vedligeholdelse.

Læs mere

Lars Frank Nilsen

ONE+ huset er tegnet af arkitekten Lars Frank Nielsen, ONEN. Lars Frank Nielsen er bl.a. kendt som en af de tre stiftere af arkitektfirmaet 3xN.

Læs mere

ONE+ Moduler

Der er fire forskellige størrelser på husene (10, 15, 20, 25 og 30 m²) og 14 forskellige indretninger, som alle passer til husene.

Husene kan sættes sammen og vokse nu eller i fremtiden.

Grundmodulet er på

 • 10 m², 3,3 x 3 m
 • 15 m², 3,3 x 4,5 m
 • 20 m², 3,3 x 6 m
 • 25 m², 3,3 x 7,5 m
 • 30 m², 3,3 x 9 m

Standard veranda (3,3 x 2,4 meter) med pergola (3,3 x 1,5 meter) i forlængelse af huset.

Desuden har 20 , 25 og 30 m² også en ekstra planløsning.

Alle grundmodulernes planløsninger for husene er placeret bagerst i huset for også at sikre sammenkoblingsmulighederne i fremtiden.

Vil du have et større hus, kan du koble flere huse sammen enten direkte eller via udekoblings-modulerne.

Udekoblingsmodul

Lad uderummet blive en naturlig del af huset. Du skaber et levende uderum og udvisker grænserne mellem ude og inde vha. vores udekoblingsmoduler i kombination med veranda, pergola og udebruser.

Udekoblingsmodulet (3,3 x 1 meter) består af et udekøkken eller bænk indbygget i en væg og med pergola, som beskytter mod sol, regn og blæst. Udekøkkenet er et udekøkken i høj kvalitet med et stort og langt stålbord med vask og gaskogeplader.

Udekoblingsmodulets varianter er:

 • Pladsbygget udekøkken samt lille skur
 • Pladsbygget bænk samt lille skur

Sauna

Saunaen kan anvendes som kun en sauna eller kombineret med et ekstra rum og kan desuden ved hjælp af en flåde sættes på vandet som en saunaflåde.

Læs interviewet om baggrunden til Add a Room’s sauna.

Materiale & Produktion

Vi forkuserer på bæredygtige nordiske materialer, hvor der både er lagt vægt på design, miljø og funktionalitet.

 • Isoleret.
 • Kan leveres isoleret som helårs eller fritidshus.
 • Bygges indendørs i Skandinavien hos vores samarbejdspartner Hansen & Larsen.
 • Indbyggede kroge i taget så man enkelt kan løfte huset også i fremtiden.
 • Opvarmningen består af gulvvarme i badeværelset. Derudover vælger du selv den mest passende løsning at supplere med. F.eks. et lille elvarmeapparat eller ved større hus en luftvarmepumpe.
 • Udluftning: Elektrisk udluftning i badeværelset samt luftventiler i vinduerne sikrer, at husene altid har en god og kontinuerlig luftcirkulation.
 • Gulvene inde er i sortbehandlet kernefyrtræ fra svenske Söder Interiör 127×136 mm, og terrassen er fra danske Superwood
 • Taget er svejset tagpap
 • Beklædningen på ydersiden er Superwood, som har en smal karakteristisk træprofil. Designprofil SW1 AART 3. Yderbeklædningen er en unik dansk opfindelse, som er specialbehandlet og er verdens første gennemimprægnerede fyrretræ fra nordiske skove. Brædderne er beskyttet helt ind i kernen uden tungmetaller og organiske opløsningsmidler, hvilket giver en væsentligt længere levetid og er samtidigt et godt miljøvalg. Beklædningens profil er som skabt for vores huse. En smal karakteristisk profil designet af AART arkitekter.
 • Vinduerne samt skydedør er fra danske Velfac 200 energy i træ/alu samt treglas og entredør fra Velfac Ribo alu lukker med sine smalle profiler og smukke design optimalt lys ind i rummet, som dermed hjælper til at opfylde vores mål om, at udviske grænserne mellem ude og inde samt minimere vedligeholdelsen.
 • Farve. Aluminium, Granit 70 (ved sort hus) eller Granit 20 (ved ubehandlet hus) og indersiden træ hvid RAL 9010
 • Indervæggene og lofterne er hvidmalede fermacell. Der er spartlet, opsat væv og malet, men da træ er et levende materiale, kan der efter et stykke tid desværre forekomme revner i samlingerne, som kunden derefter selv må udbedre.
 • Svenske Mora eller Grohe armaturer i badeværelse og køkken.
 • Køkken med skræddersyet køkkenbord med vask i rustfrit stål. Vandhane Grohe/Mora. To hvidmalede hylder over køkkenbordet og indbyggede kogeplader samt ovn og køleskab under køkkenbordet. IKEA-kabinetter og lyst hørgardin foran kabinetterne.
 • Sanitet i badeværelset, Duravit.Væghængt WC, Starck 3 edition og håndvaske VERO (250X450 mm).
 • Badeværelsegulvet er sort PVC og væggene i grå PVC.

Kombinationen af design, gedigne materialer bygget af skandinaviske håndværkere indendørs betyder minimal vedligeholdelse, så du trygt kan give huset videre til næste generation.

Se link til “close up” materiale billeder

Lars Frank Nielsen

ONE+ huset er tegnet af arkitekten Lars Frank Nielsen, ONEN. Lars Frank Nielsen er bl.a. kendt som en af de tre stiftere af arkitektfirmaet 3xN, som har tegnet en lang række kendte byggerier i ind og udland, blandt andet Arkitekternes Hus i København samt den danske ambassade i Berlin.

Lars Frank Nielsen forklare:

“Vort ønske var at designe et enkelt, næsten minimalistisk hus, der dels kunne stå alene og dels kunne sammenstilles af flere enheder direkte eller med udekoblingsmoduler. Vi havde en følelse af, at vi havde skabt et fint lille hus, men den helt store gevinst ligger i at udbygge og kombinere med andre moduler. Konceptet skal ses som en alternativ måde at bygge sommerhus på… Vi tror, at folk er trætte af små ”mini-parcelhuse”, når de skal bygge fritidshus. Denne mulighed åbner for flere alternativer og en anden måde at holde fri på.”

Lars Frank Nielsen