Add a room logo
Om os

Om os

Folk er i dag meget mere bevidst i forhold til overforbrug, og vi føler, at vi rammer noget meget nordisk og enkelt med vores byggeklodskoncept og de bæredygtige materialer vi har valgt. Vi har lagt stor vægt på, at huset er diskret og falder ind i naturen samt ikke er dominerende i forhold til de eventuelle eksisterende bygninger. Derfor kan huset også bruges både som en tilbygning, som et sommerhus eller et mindre hus i haven og anvendes som f.eks. et ekstra arbejdsrum, eller til de lidt større børn som kan rykke ud i haven og øve sig i at flytte hjemmefra. Det har været vigtigt for os at vores små huse kan anvendes generation efter generation og med mulighed for at købe lidt af gangen eller kunne sælge de moduler som eventuelt er blevet til overs i takt med at familiesituationen forandres. Mulighederne er utallige med vore modulære huse og vi er meget spændte på hvordan husenes fremtidige ejere vælger at anvende dem.

Susanne

Lars Frank Nilsen

Lars Frank Nilsen

ONE+ huset er tegnet af arkitekten Lars Frank Nielsen, ONEN. Lars Frank Nielsen er bl.a. kendt som en af de tre stiftere af arkitektfirmaet 3xN, som har tegnet en lang række kendte byggerier i ind og udland, blandt andet Arkitekternes Hus i København samt den danske ambassade i Berlin.
Lars Frank Nielsen forklare

“Vort ønske var at designe et enkelt, næsten minimalistisk hus, der dels kunne stå alene og dels kunne sammenstilles af flere enheder direkte eller med udekoblingsmoduler. Vi havde en følelse af, at vi havde skabt et fint lille hus, men den helt store gevinst ligger i at udbygge og kombinere med andre moduler. Konceptet skal ses som en alternativ måde at bygge sommerhus på… Vi tror, at folk er trætte af små ”mini-parcelhuse”, når de skal bygge fritidshus. Denne mulighed åbner for flere alternativer og en anden måde at holde fri på.”