Add a room logo
Om os

Om os

Det hele startede tilbage i 2010. Der manglede en ny form for huse på markedet. Hvor skulle man gå hen for at få et lille hus i høj kvalitet, hvor der samtidig var fokus på at bruge bæredygtige materialer og få det optimale ud af kvadratmeterne?

Derfor har vi skabt et koncept, der giver dig mulighed for at kombinere den klassiske, nordiske enkelhed med bæredygtige byggematerialer og nye trends som compact og smart living. Og så kan du jo selvfølgelig give det lige præcis den form, som skaber de bedste rammer for dit liv og dine drømme.

Bæredygtigheden strækker sig også ud over materialevalget. For det handler også om at skabe sammenhæng med dine omgivelser. Derfor er vores huse fra Add a Room skabt til at blive en del af den omkringliggende natur og forbinde inde- og uderum.

Det er kun fantasien, der sætter grænser. Som modulhus kan du tilpasse byggeriet til dine behov. Har du fundet den perfekte naturgrund, som bare mangler et sommerhus? Eller er det nærmere noget med en tilbygning eller anneks til teenagerne eller hjemmekontoret? Det kan også være i dit arbejdsliv. Måske et showroom eller et ekstra mødelokale er ved at være på sin plads?

Det har lige fra starten været vigtigt for os at holde mulighederne åbne. De små, skandinaviske huse skal kunne bruges generation efter generation. Derfor kan du altid tilføje, flytte eller fjerne et modul, så du stadig har de perfekte rammer.

Vi glæder os til at se, hvilke spændende idéer du har!

Lars Frank Nilsen

Lars Frank Nilsen

Kender du Lars Frank Nielsen? Han er arkitekten, der skabte designet med det smukke og enkle udtryk i Add a Room’s huse.

Han er blandt andet kendt som en af de tre stiftere af arkitektfirmaet 3xN, som står bag mange kendte byggerier i både ind- og udland. Blandt eksemplerne kan vi nævne Arkitekternes Hus i København og den danske ambassade i Berlin.

Når du skal i gang med ’Projekt drømmehus’, står han klar til at hjælpe. Sammen får I dine idéer, behov og natur til at smelte sammen.
“Vort ønske var at designe et enkelt, næsten minimalistisk hus, der dels kunne stå alene og dels kunne sammenstilles af flere enheder direkte eller med udekoblingsmoduler. Vi havde en følelse af, at vi havde skabt et fint lille hus, men den helt store gevinst ligger i at udbygge og kombinere med andre moduler. Konceptet skal ses som en alternativ måde at bygge sommerhus på… Vi tror, at folk er trætte af små ”mini-parcelhuse”, når de skal bygge fritidshus. Denne mulighed åbner for flere alternativer og en anden måde at holde fri på.”

Lars Frank Nielsen, arkitekt