Add a room logo

[[*pagetitle]]

Kontorpavillon til haven

Ordet pavillon er i lang tid blevet forbundet med et lille hus uden varme eller isolering. En kontorpavillon fra Add a Room er dog noget helt andet. Vi har taget det daglige og eleveret det til en mere eksklusiv løsning. Vores pavilloner er af høj kvalitet og design, og ud fra Add a Room konceptet, kan du sammensætte flere pavilloner og derved få præcis den løsning du har brug for.

Vores pavilloner har stor anvendelse, og det er kun din fantasi, som sætter grænsen. Vi ser eksempelvis en stor del af vores kunder benytte vores koncept til at få et smart og moderne kontor nær hjemmet. Kontorpavilloner er noget nyt i Danmark, men det vinder mere og mere frem. Som familien vokser og ens gamle kontor bliver forvandlet til et børneværelse – er der et behov for mere plads. Føler man sig desuden godt tilpas i sin nuværende levesituation, og ingen interesser har for at flytte til en større bolig, så kan Add a Room være løsningen.

Opsæt kontorpavillonen i baghaven og adskil dit erhvervsmæssige liv med dit daglige. Vælger du senere at flytte til noget større, er dette ikke et problem. Vores pavilloner er nemlig flytbare, så du bibeholder din investering. Det betyder også, at du kan sælge den på et senere tidspunkt, hvis pladsbehovet pludselig forsvinder.

Det er tydeligt, at vores behov er evig forandrende, og der er brug for en fleksibel løsning i hverdagen. Vores kontorpavilloner modsvarer hverdagens forandringer. Det har aldrig været nemmere at få ekstra plads.

 

 

Kontorpavillon til virksomheder

Du kan med fordel anvende Add a Room konceptet kommercielt. Har din virksomhed brug for ekstra kontorplads, eller blot en mobil løsning til brug i jeres markedsføring og events, så anbefaler vi, at investere i et af vores ONE+ huse. Vi har flere eksempler på virksomheder, der har anvendt vores løsning til at styrke deres erhvervsmæssige profil. Vestjysk Marketing som befinder sig i Ringkøbing havde som eksempel et af vores kontorpavilloner stående på deres adresse. Som voksende virksomhed havde de brug for ekstra plads. Pavillonen blev brugt som et ekstra mødelokale.

Læs mere om Compact smart living her