Add a room logo

1,2,3. Dit unikke ONE+ hus

Huset kan man beskrive som byggeklodser til voksne. Vha. en gennemtænkt design kan du dreje og vende på huset og koble dem sammen på forskellige måder, uden at ændre på æstetikken eller funktionaliteten i huset. Husets byggeklodstænk giver dig mulighed for at bygge dit unikke hus, uden at tabe fordelene med de gennemtænkte løsninger.

Besök erbjudas av arkitekt Lars Frank Nielsen, dansk topp arkitekt, och avtalas direkt med Lars Frank, är ungefärlig kostnad 8 000 SEK + ev. transport. Besök av Add a Room, ungefärlig kostnad 2 000 SEK + transport.

Behøver I hjælp med projektledning med alt rundt omkring selve husene arbejder vores eksterne salgs agent også med sådant og vi kan hjælpe jer med et navn til hende

Add a Room tegner derefter CAD tegninger til din byggetilladelse.

1,2,3. Dit unikke ONE+ hus

4. Forberedelse inden levering

Har du bestilt et hus med el og VVS skal du have fagfolk til at forberede, samt tilslutte huset til henholdsvis el og VVS. Inden levering har du vha. en tegning fra os lavet et fundamentet, samt indkommende el og eventuelt VVS, således at huset kan løftes direkte på plads.

Desuden er det vigtigt at du har tjekket at der er tilgang med lastbil til pladsen, hvor huset skal stå, eller at en større kran kan løfte huset på plads.

4. Forberedelse inden levering

5,6. Levering

Huset er komplet ved leverance og leverancen foregår med lastbil og kran som lyfter huset på plads, vha. de inbyggede løftekroge i taget, på et støbt punktfundament - "plug & play"

Husene transporteres og løftes på plads, i de allerfleste tilfælde, af en lastbil med kran som har en rækkevide på ca. 8 - 15 meter afhængig af vægten. Det vigtigt at der er tilgang med lastbil med kran til pladsen, hvor huset skal stå, eller en større kran kan også løfte huset på plads. Vores huse er mht. bredde og højde tilpasset for de fleste veje.

5,6. Levering

7,8. Efter levering

Ved køb af flere moduler sammenkobles de på plads af en lokal håndværker eller af personale fra Add a Room, estimeret tid er ca. en dag per sammenkobling.

Ved køb af huse med VVS og/eller el, skal en elektriker/VVS ansvarlig tilslutte huset, estimeret tid ca. en halv dag per modul.

7,8. Efter levering