Add a room logo

1,2,3. Dit unikke Add a Room

Huset kan beskrives som byggeklodser til voksne. Med et gennemtænkt design kan du vende og dreje huset eller koble dem sammen på forskellige måder uden at ændre på æstetikken eller funktionaliteten i huset. Husets byggeklodstanke giver dig mulighed for at bygge dit unikke hus med gennemtænkte løsninger.

Den danske toparkitekt Lars Frank Nielsen tilbyder at besøge jeres grund for at komme med forslag til, hvordan man kombinerer husene så det opfylder jeres behov bedst. Et sådan besøg inklusive håndtegninger med forslag koster 6 000 DKK plus transportomkostninger. Prisen kan variere lidt afhængigt af, hvor grunden er beliggende. Vi hjælper gerne til med at introducere dig til Lars Frank Nielsen. Har I brug for hjælp til med projektledning, kan vores danske salgsagent hjælpe jer.

Når jeres unikke hus er bestemt tegner Add a Room derefter tegninger til din byggetilladelse. Tegningerne tilbyder vi gratis så længe man køber huset af Add a Room.

1,2,3. Dit unikke Add a Room

4. Forberedelse inden levering

Har du bestilt et hus med el og VVS, skal du have fagfolk til at forberede samt tilslutte huset til henholdsvis el og VVS. Inden levering har du vha. en tegning fra os lavet fundamentet samt indkommende el og eventuelt VVS således, at huset kan løftes direkte på plads.

Det er desuden vigtigt, at du tjekker, hvorvidt en lastbil kan få adgang til pladsen, hvor huset skal stå, eller hvorfra en større kran kan løfte huset på plads.

4. Forberedelse inden levering

5,6. Levering

Huset er komplet ved levering, som foregår med lastbil og kran. De løfter huset vha. de indbyggede løftekroge i taget og sætter det på plads på et støbt punktfundament - "plug & play"

Husene transporteres og løftes på plads, i de allerfleste tilfælde, af en lastbil med kran, som har en rækkevidde på ca. 8 - 15 meter afhængig af vægten. Det er vigtigt, at der er plads til, at en lastbil med kran kan tilgå pladsen, hvor huset skal stå. Vores huse er mht. bredde og højde tilpasset for de fleste veje.

5,6. Levering

7,8. Efter levering

Ved køb af flere moduler sammenkobles de på plads af personale fra Add a Room, estimeret tid er ca. en dag per sammenkobling.

Ved køb af huse med VVS og/eller el, skal en fagmand tilslutte huset, estimeret tid ca. en halv dag per modul.

7,8. Efter levering