Add a room logo

Trin 1, 2 og 3: Design dit eget drømmehus

Det er som en leg, når du kommer i gang med vores online builder. Det er byggeklodser for voksne. Vend og drej modulhuset, indtil du finder den rigtige løsning for dig. Du kan blive ved med at kombinere idéer uden at ændre på funktionalitet eller æstetik, for det hele passer sammen.
Når idéerne er blevet til en samlet skitse, laver Add a Room tegninger til din byggetilladelse. Tegningerne er gratis, når du køber hus hos Add a Room.

Mangler du hjælp i dit byggeprojekt står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder blandt andet:

  • Besøg vores produktionshal.
  • Prøv at bo i et af vores to Add a Room huse i Sverige.
  • Besøg af toparkitekten Lars Frank på din byggegrund.
  • Hjælp til projektledelse af vores danske salgsagent Kirsten.
Trin 1, 2 og 3: Design dit eget drømmehus

Trin 4: Forberedelse inden levering

Har du bestilt et hus med el og VVS, skal du have fagfolk til at forberede samt tilslutte huset til henholdsvis el og VVS. Inden levering har du vha. en tegning fra os gjort fundamentet samt indkommende el og VVS klar, så huset kan løftes direkte på plads.

Trin 4: Forberedelse inden levering

Trin 5 og 6: Levering af det færdige hus

Huset er komplet ved levering, som foregår med lastbil og kran. Her løftes huset vha. de indbyggede kroge i taget direkte på plads: "plug’n play".

Alle huse transporteres og løftes på plads. Derfor er det vigtigt, at en lastbil kan få adgang til pladsen, hvor huset skal stå, eller at vi kan løfte huset på plads med en større kran.

Trin 5 og 6: Levering af det færdige hus

Trin 7 og 8: Den sidste tilslutning

Byggeriet er næsten slut. Har du købt flere moduler, mangler vi bare at koble dem sammen. Det klarer fagfolk fra Add a Room på ca. en arbejdsdag pr. sammenkobling.

Når du køber et hus med VVS og/eller el, skal der også en fagmand til at tilslutte huset. Det plejer at tage en halv arbejdsdag pr. modul.

Nu er dit drømmehus klar til indflytning.

Trin 7 og 8: Den sidste tilslutning