Add a room logo

1,2,3. Dit unikke ONE+ hus

Huset kan beskrives som byggeklodser til voksne. Med et gennemtænkt design kan du vende og dreje huset eller koble dem sammen på forskellige måder uden at ændre på æstetikken eller funktionaliteten i huset. Husets byggeklodstanke giver dig mulighed for at bygge dit unikke hus med gennemtænkte løsninger.

Har I brug for hjælp til at projektlede alt der har med huset at gøre, arbejder vores eksterne salgsagent og med den slag. Vi kan hjælpe med kontakten.

Behøver I hjælp med projektledning med alt rundt omkring selve husene arbejder vores eksterne salgs agent også med sådant og vi kan hjælpe jer med et navn til hende

Add a Room tegner derefter CAD tegninger til din byggetilladelse.

1,2,3. Dit unikke ONE+ hus

4. Forberedelse inden levering

Har du bestilt et hus med el og VVS, skal du have fagfolk til at forberede samt tilslutte huset til henholdsvis el og VVS. Inden levering har du vha. en tegning fra os lavet fundamentet samt indkommende el og eventuelt VVS således, at huset kan løftes direkte på plads.

Det er desuden vigtigt, at du tjekker, hvorvidt en lastbil kan få adgang til pladsen, hvor huset skal stå, eller hvorfra en større kran kan løfte huset på plads.

4. Forberedelse inden levering

5,6. Levering

Huset er komplet ved levering, som foregår med lastbil og kran. De løfter huset vha. de indbyggede løftekroge i taget og sætter det på plads på et støbt punktfundament - "plug & play"

Husene transporteres og løftes på plads, i de allerfleste tilfælde, af en lastbil med kran, som har en rækkevidde på ca. 8 - 15 meter afhængig af vægten. Det er vigtigt, at der er plads til, at en lastbil med kran kan tilgå pladsen, hvor huset skal stå. Vores huse er mht. bredde og højde tilpasset for de fleste veje.

5,6. Levering

7,8. Efter levering

Ved køb af flere moduler sammenkobles de på plads af personale fra Add a Room, estimeret tid er ca. en dag per sammenkobling.

Ved køb af huse med VVS og/eller el, skal en fagmand tilslutte huset, estimeret tid ca. en halv dag per modul.

7,8. Efter levering